• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد يك فرم ثبت نام مشابه بانك پاسارگاد
#1
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان

بنده مي خواهم يك فرمي مشابه سايت
http://old.fa.bpi.ir/?hrm.register&UIfree=1
ايجاد نمايم به گونه اي 2 مشكل دارم يكي در آپلود تصاوير و نمايش همزمان در كادر و ديگري هم اين است كه وقتي يك استان را انتخاب مي كنيم چطوري به صورت آژاكسي شهرهاي استان انتخاب شده در كامبو باكس ظاهر مي گردد ؟

بنده با jquery آشنايي دارم اما از چنين چيزها سر در نياوردم ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند.

با احترام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کار پیچیده ای نیست با ایجکس راحت شدنی است
تلفیق جی کوئری و آیجکس
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خب من در گرفتن همزمان عكس و نمايش سريع آن در يك كادر مشكل دارم چكار بايد بكنم ؟

در ضمن بيان نكرديد چطوري وقتي يك مقداري از كامبو باكس انتخاب مي گردد در كامبو باكس بعدي با توجه به كامبو باكس اوليه فيلد هاي آن پر مي شود ؟؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
وقتی کامبوباکس اول تغییر میکنه با جی کوئری میتونید مقدار فیلد انتخاب شده رو پیدا کنید و یه درخواست ایجکس به همراه این مقدار بفرستید و نتیجه درخواست رو لود کنید
نمونه :
http://www.99points.info/2010/06/ajax-tu...ax-in-php/
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana rink8
#5
سپاسگذارم
اگر بشه در مورد انتخاب عكس و نمايش همزمان در كادر مثل ثبت نام سازمان سنجش و... كمكم كنيد ممنون ميشم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
فلسفه اش مثل همون مورد قبلي هست...سعي كن فلسفه اش رو ياد بگيري، كه همه جا به كارت مياد. اگه به مشكلي برخوردي اينجا مطرح كن دوستان حتما راهنمايي مي كنند. توي كد قبلي هم اگه مشكلي هست يا جاي اش رو متوجه نشدي مطرح كن # اسمايلي ياد دادن ماهي گيري
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نمونه كد ميخوام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نقل قول:فلسفه
بهت میاد اهل فلسفه هم باشی Wink

نقل قول:نمونه كد ميخوام
یعنی برنامه ات رو ما بنویسیم؟! Exclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط : parvane
#9
با سلام خدمت دوستان گرامي، من اگر مشكلي نداشتم اينجا نمي آمدم.

بحث كمك را با فلسفه اشتباه گرفتيد عملكرد آن را ميدانم اما با كد نوشتنش مشكل دارم كه آمدم اينجا
كاري با برنامه نوشتن شما ندارم بلكه گفتم شما كه بالاتر از ما هستيد يه راهنمايي كوچك بكنيد كه كارم راه بيفتد با طراحي فرم و امثال اينها مشكلي ندارم تنها ميخوام موقعي كه كاربر عكس را انتخاب كرد به طور همزمان بدون ريفرش شدن صفحه عكس در كادر مشخص شده به نمايش در آيد كد آن را نميدونم چطوري تعريف كنم.

با احترام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان