/
  • سوال در مورد نحوه صحیح انجام عملیات خرید

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال در مورد نحوه صحیح انجام عملیات خرید
    نویسنده پیام
    PeaceMaker آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ بهمن ۲۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال در مورد نحوه صحیح انجام عملیات خرید
    ســلام، خسته نباشین

    من یه دیتابیس دارم با سه تا ردیف، Users و Orders و Kala

    داخل Users چیزایی مثل name و balance هست،داخل Orders هم خرید هایی که انجام میشه ثبت میشه.داخل Kala هم مشخصات کالا مثل price و postalcost هست . (قیمت و هزینه پستی)

    میخواستم یه کوئری اجرا کنم که اگر موجودی کاربر از مجموع price و postalcost بیشتر بود،یک رکورد به Orders اضافه بشه و مشخصات خرید ثبت بشه و همچنین اون مبلغ از balance کاربر کم بشه و در دیتابیس ثبت بشه.

    روشی که انجام دادم این بود که یکی یکی بالانس کاربر و قیمت جنس و هزینه پستی رو از دیتابیس کشیدم بیرون و جمع وتفریق ها رو انجام دادم و در نهایت 2 تا کوئری زدم،کار هم میکنه.

    ولی احساس می کنم این روش اصلا امنیت نداره،میخواستم بدونم روش اصولی و درستش چطوری هست؟
    اینکه جدا جدا قیمت ها از دیتابیس میاد بیرون و چک میشه فکر کنم درست نیست چون مثلا ممکنه زمانی که ما موجودی کاربر رو گرفتیم،همون موقع ممکنه بره یه خرید انجام بده و موجودش کم بیشه و ما همچنان با موجودی قبلیش عملیات این خرید رو پیش ببریم.
    فکر کنم باید توی یک کوئری همه این کارا رو انجام داد ولی کوئری و روش درستش رو نمی دونم،بی زحمت دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ بهمن ۲۳ ۱۰:۰۲ عصر، توسط PeaceMaker.)
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۳ ۱۰:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    PeaceMaker آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ بهمن ۲۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال در مورد نحوه صحیح انجام عملیات خرید
    کسی نبود؟
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۴ ۱۰:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS