/
  • سوال در مورد فریم ورک laravel

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال در مورد فریم ورک laravel
    نویسنده پیام
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 149
    ( 98 تشکر در 66 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال در مورد فریم ورک laravel
    با سلام
    من یک سوال ذهنمو مشغول کرده

    برفرض شما پروژه ای رو با لاراول شروع کرده این که در این پروژه نیاز به پروفایل و ثبت نام و لاگین هست

    شما از کلاس Authentication لاراول استفاده میکنید و اون رو کاستوم می کنید یا جدید می نویسید؟؟HuhHuhAngel

    نظر شما چیه؟

    لطفا پاسخ دهید
    ۱۳۹۵ آذر ۲۰ ۰۴:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 553
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 525
    ( 340 تشکر در 216 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال در مورد فریم ورک laravel
    از authentication لاراول استفاده میکنم
    انقدر وقت ندارم که بشینم رو امنیت authentication خودم کار کنم و احتمالا آخرش بشه مثل لاراول
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۰۹:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 149
    ( 98 تشکر در 66 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال در مورد فریم ورک laravel
    (۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۰۹:۲۸ صبح)Hamid نوشته شده توسط:  از authentication لاراول استفاده میکنم
    انقدر وقت ندارم که بشینم رو امنیت authentication خودم کار کنم و احتمالا آخرش بشه مثل لاراول

    بخایی فیلد های جدید به دیتابیس ثبت نام اضافه کنی چکار میکنی؟؟؟
    ۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۱۲:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 553
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 525
    ( 340 تشکر در 216 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال در مورد فریم ورک laravel
    دو تا لینک پایین رو ببین

    http://www.easylaravelbook.com/blog/2015...tion-form/
    https://docs.vanguardapp.io/registration-form.html
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۰۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : payam
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 259
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 192
    ( 138 تشکر در 109 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال در مورد فریم ورک laravel
    این لینک رو ببینید:
    https://laracasts.com/discuss/channels/l...entication
    لطفا نظرتون رو بگید.

    واقعا authentication خود لاراول خیلی ابتدایی Confused
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۹ ۱۰:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    dindarloo آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ اسفند ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 2
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: سوال در مورد فریم ورک laravel
    میتونی همون authentication خود لاراول رو ویرایش کنی و دستی از phpmyadmin اقدام کنی.
    __________________________________________________________________________
    Shy
    دیروز ۱۲:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 553
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 525
    ( 340 تشکر در 216 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: سوال در مورد فریم ورک laravel
    (۱۳۹۵ اسفند ۲۹ ۱۰:۴۹ عصر)Maysam.m نوشته شده توسط:  این لینک رو ببینید:
    https://laracasts.com/discuss/channels/l...entication
    لطفا نظرتون رو بگید.

    واقعا authentication خود لاراول خیلی ابتدایی Confused

    میثم من نفهمیدم این لینک کجاش واست جذاب بوده که خود authentication لاراول نداره !!!
    فکر کنم یدونه اکسپایر شدن پسورد رو نداره فقط ولی رمز گذاری لاراول قوی تر از اینه . این که کاری نکرده ! یه salt داره و یه md5 که خیلی وقته علنن گفتن امن نیست.
    تاریخ toturial هم که واسه ۱ سال پیشه !!! اون موقع لاراول رو ۵.۲ بود !!! (هر چند اگه اشتباه نکنم از ۵.۲ به ۵.۴ تغییری رو auth نداشته ولی منظورم اینه که عمو jeff Big Grin یه سره تو لاراکسته خب اینو قطعا دیده دیگه)
    __________________________________________________________________________
    دیروز ۰۹:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 259
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 192
    ( 138 تشکر در 109 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: سوال در مورد فریم ورک laravel
    (دیروز ۰۹:۲۲ صبح)Hamid نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۵ اسفند ۲۹ ۱۰:۴۹ عصر)Maysam.m نوشته شده توسط:  این لینک رو ببینید:
    https://laracasts.com/discuss/channels/l...entication
    لطفا نظرتون رو بگید.

    واقعا authentication خود لاراول خیلی ابتدایی Confused

    میثم من نفهمیدم این لینک کجاش واست جذاب بوده که خود authentication لاراول نداره !!!
    فکر کنم یدونه اکسپایر شدن پسورد رو نداره فقط ولی رمز گذاری لاراول قوی تر از اینه . این که کاری نکرده ! یه salt داره و یه md5 که خیلی وقته علنن گفتن امن نیست.
    تاریخ toturial هم که واسه ۱ سال پیشه !!! اون موقع لاراول رو ۵.۲ بود !!! (هر چند اگه اشتباه نکنم از ۵.۲ به ۵.۴ تغییری رو auth نداشته ولی منظورم اینه که عمو jeff Big Grin یه سره تو لاراکسته خب اینو قطعا دیده دیگه)

    از لحاظ امکانات منظورم نبود خیلی بیشتر از این لحاظ گفتم که کلا اومده کاستومایز کرده و کلاس خودش رو استفاده کرده
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    امروز ۰۹:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS