/
  • سوال در مورد زمان

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال در مورد زمان
    نویسنده پیام
    farzad_sx1 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال در مورد زمان
    سلام دوستان،
    فرض کنید من یک زمان دارم به شکل 2010-07-25 20:19:11 حالا میخوام بگم 8 روز به این زمان اضافه کن و نمایش بده .
    این رو چطور بنویسم ؟Huh

    ممنون
    ۱۳۸۹ مرداد ۵ ۰۸:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال در مورد زمان
    به شکل string داری؟

    بهتره یه سری به توابع خود php بزنی
    http://ir.php.net/manual/en/function.strtotime.php
    http://ir.php.net/manual/en/function.mktime.php
    http://ir.php.net/manual/en/function.date.php
    ۱۳۸۹ مرداد ۵ ۰۹:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS