• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد تغییر سایز عکس اپلود شده
#1
سلام خوبین خسته نباشین
من میخوام دریک پروژه برای مطالب ارسالی عکس قرار بدم این عکس رو از فرم دریافت می کنم حالا میخوام بعد از اینکه فیلد های من در دیتابیس ثبت شد و مسیر عمس رو تو نستم ذخیره کنم همین مطلب رو از دیتابیس انتخاب کنم و ایدی اون رو بدست بیارم تا بر اساس این ایدی سایز عکس رو تغییر بدم و اون رو هم در مسیر دیگی ذخیره کنم(خود عکس رو) و مسیر این عکس رو هم در دیتابیس ذخیره کنم.
خوب تا اینجا مشکلی نیست من برای اینکه بتونم بعد از اینکه عکس اصلی اپلود شد ایدی اون رو بدست بیارم به این صورت عمل کردم

کد پی‌اچ‌پی:
$sql_select="SELECT * FROM `tbl_product`";
        
$resultresize=$connect->query($sql_select);
        if(
$resultresize->execute())
        {
            while(
$rows=$resultresize->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){
                
$idresize $rows['id'];
            }
        } 

درون شرط دارم اپلود رو بررسی می کنم اگر درست اپلود شده باشه طبق کدهای بالا از دیتابیس این رکورد ها رو انتخاب می کنم و حالا اخرین رکورد انتخاب میشه و ایدی اون رو ارسال می کنم به صفحه ی دیگه ای .
آیا این کار درسته که برای اینکه بخوام فقط این رکوردی رو که ثبت کردم رو ایدیشو به دست بیارم از حلقه استفاده کنم طبق همین کدها برنامه ی من داره درست کار می کنه.
منتها دنبال یه روش بهتری هستم .... لطفا راهنمایی کنین که بعد از اینکه عکس به درستی اپلود شد و مسیر عکس در دیتابیس ذخیره شد چطور می تونم فقط ایدی همین رکورد رو به دست بیام؟؟؟؟؟؟؟مشکل اصلی اینجاست.
و بر اساس این ایدی عکسی رو که اپلود کردم رو تغییر سایز بدم و حالا عکس ریسایز شده رو در مسیر جداگانه ای اپلود کنم و همین مسیرو هم در دیتابیس ثبت کنم در کلیت کد نویسی مشکلی ندارم فقط اون قسمت بالا که عرض کردم چطوری همین رکوردی رو که ثبت کردم رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
آقا یکی منو راهنمایی کنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خب چرا وقتی ای دی رو به دست میاری نمیریزی داخل یک سشن؟
بعد اینکه کارتو انجام دادی سشنو پاک کن
همین
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۵ شهریور ۰۷, ۰۵:۲۵ ب.ظ)kasbookar نوشته: خب چرا وقتی ای دی رو به دست میاری نمیریزی داخل یک سشن؟
بعد اینکه کارتو انجام دادی سشنو پاک کن
همین

با سشن مشکلی ندارم در همون کدی که گذاشتم درون حلقه دارم ایدی رو به دست میارم ایا این کار درست که ایدی این رکورد رو با استفاده از حلقه به دست بیاری؟؟؟این برام مهمه
یعنی برای اینکه بتونیم دقیقا بعد از insert کردن یک رکورد به اینصورت ایدی این رکورد رو به دست بیارم اون هم با حلقه ایا این کار منطقی هست روشی نیست که فقط بتونیم ایدی رکوردی رو که داریم ثبت می کنیم رو به دست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا انجاکه من می دونم تو این خط:
کد پی‌اچ‌پی:
$sql_select="SELECT * FROM `tbl_product`"

ما داریک کل رکورد ها رو انتخاب می کنیم من میخوام بعد از insert فقط اون رکوردی رو انتخاب کنم که ثبتش کردم یعنی بعد از insert بیا select کنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
ببینید بعضی وقتها برنامه نویس دستش از همه جا کوتاه میشه و مجبور میشه که که مسئله رو حل کنه حالا به هر روشی مهم اینه که اون روش استاندارد و باگ نداشته باشه
این روش شما هم درسته به شرطی که آخرین رکورد ثبت شده در دیتابیس رو بدست بیارید یعنی در کوئری مقادیر DESC ASC LIMIT 1 رو با توجه به نیازتون بذارید و اگه کارتون رو راه میندازه ازش استفاده کنید و دنبال کارهای پیچیده و سردرگم کننده نرید که وقتتون تلف میشه

کد پی‌اچ‌پی:
$sql_select="SELECT * FROM `tbl_product` ORDER BY id DESC LIMIT 1"// بزرگ به کوچک
$sql_select="SELECT * FROM `tbl_product` ORDER BY id ASC LIMIT 1"// کوچک به بزرگ 
موفق باشید
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان