• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در زمینه استفاده از sqlite
#1
برای پروژه ای نیاز دارم که از رفتار یوزرها گزارش های موقت ماهیانه ذخیره کنم و تو پایان هر ماه فقط خلاصه گزارش رو نیاز دارم. به نظرم رسید که برای هر کدوم از یوزرها یه دیتابیس sqlite بسازم و پس از تهیه گزارش خلاصه حذفش کنم. متاسفانه تا به حال با sqlite کار نکردم. همچین روشی به نظر شما کارآمده؟ اگه تعداد رکوردهاش بره بالا یا مثلن نیاز باشه در لحظه چندین اتصال با این دیتابیس ها برقرار کنم مشکلی از لحاظ پرفورمنس به وجود نمیاد؟
با تشکر بسیار
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب چرا از mysqlاستفاده نمی کنی؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۳ فروردین ۲۷, ۰۱:۰۲ ب.ظ)molana نوشته: خب چرا از mysqlاستفاده نمی کنی؟
با توجه به تعداد یوزرها رکوردهای جدوله در ابعاد ده میلیون میره بالا و با توجه به منابع سرور گزارش گرفتن ازش کند میشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
بعد چون mysql کند می شه شما می خای از sqlite استفاده کنی؟؟؟؟؟
اصلن منطقی نیس!
به نظر من می تونی برای لاگ گرفتن از یه سرور دیگه استفاده کنی
یا از سیستم های لاگ گیری آنلاین استفاده کنی
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
لاگ گرفتن نیست. گزارش گیریه. sqlite رو به این دلیل انتخاب کردم که دیتا رو خورد کنم چون نیازی به بودن همه رکوردها تو یه جدول نیست و علاوه بر این گزارشات رو به صورت موقت لازم دارم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
بازم با این حال فکر نمی کنم مشکلی باشه
ده هزار تا رکورد برای mysql خیلی چیز خفنی نیس
هندلش می کنه

ضمن اینکه اگه توضیح بدی گزارشاتت چی هس شاید بشه راه های بهتری پیشنهاد کرد
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
(۱۳۹۳ فروردین ۲۷, ۰۳:۱۶ ب.ظ)molana نوشته: بازم با این حال فکر نمی کنم مشکلی باشه
ده هزار تا رکورد برای mysql خیلی چیز خفنی نیس
هندلش می کنه

ضمن اینکه اگه توضیح بدی گزارشاتت چی هس شاید بشه راه های بهتری پیشنهاد کرد
عرض کردم که در ابعاد ده میلیون رکورد خواهد داشت نه ده هزار و با توجه به محدودیت منابع سرور گزارش گیری ازش سخته. تست کردم اینو
گزارشات مربوط به فعالیت های کاربر هست، اطلاعاتی از قبیل صفحات بازدید شده، مدت زمان سپری کرده در سایت،...
پایان هر ماه باید چکیده ای از گزارشات در یه جدول دیگه ذخیره بشه که به صورت نمودار و جدول در بیاد که قابل تحلیل باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
حالا چرا واسه هر یوزر یه دیتابیس بسازی؟؟؟؟؟
می شه یک دینابیس هم کار کرد...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
(۱۳۹۳ فروردین ۲۷, ۰۸:۱۸ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: حالا چرا واسه هر یوزر یه دیتابیس بسازی؟؟؟؟؟
می شه یک دینابیس هم کار کرد...
ما ۴ دسته اطلاعات در مورد کاربرها نیاز داریم و در پایان ماه خلاصه ای از این ۴ دسته اطلاعات رو لازم داریم و ریز اطلاعات رو لازم نداریم. برای این کار دو راه بیشتر به ذهن من نمیرسه:
الف) ۴ جدول تو mysql بسازم و اطلاعات رو توش ذخیره کنم و پایان هر ماه خالی کنم
ب) برای هر یوزر یه دیتابیس sqlite بسازم و چهار جدول توش درست کنم و پایان ماه حذفش کنم

تو روش اول حجم بعضی از جدول ها میره بالا و سرور کم میاره به همین خاطر به روش دوم متمایل شدم. البته یه دلیل دیگه هم داره، اینکه هیچ گونه عملیات به خصوصی روی جداول انجام نمیشه تا پایان ماه، نه رکوردی ادیت میشه، نه جوین میشه، نه با یه جدول دیگه رابطه داره، کلن بودن اطلاعات همه کاربرها تو یه جدول هیچ الزامی نداره. مگر اینکه بعدن ساختار جداول تغییر کنه. با این تفاسیر کسی از دوستان ایده ای در این زمینه نداره؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
می بخشی من فکر کردم ۱۰ هزار تا بود :دی

به نظرم سرور گزارش گیری رو عوض کن
این رو ببین: https://www.loggly.com/product/
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : itstaghi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان