• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
#1
سلام.
توی یک جدول که فیلد id رو گذاشتیم auto increment میشه یه فیلد دیگه شو به عنوان index یا uniq درنظر بگیریم ولی id همچنان auto increment باشه؟

اون فیلد دیگه باید غیرتکراری باشه و یک فرمول تعیین مقدار خاصی هم داره...
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بعلی میشود نخطه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
منم همیشه یه آیدی auto increment برای جدول user میزارم . ولی دیدم که برای جدول user چون فیلد username ، یونیک تعریف میشه،دیگه آیدی تعریف نمیکنند. شاید بستگی به نوع استفادمون هم داره . درسته دوستان ؟
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
بهتره همیشه کلید اصلی رو همون ایدی به صورت آوتوماتیک داشته باشید چون برای index کردن توی بانک بهینه تره و شما اگر روزی به هردلیلی خواستید نام کاربری رو تغییر بدید همه اطلاعاتتون بهم نمیریزه
تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
درگاه پرداخت 724
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#5
(۱۳۹۱ آبان ۰۵, ۰۶:۳۱ ب.ظ)masoud1990 نوشته: بهتره همیشه کلید اصلی رو همون ایدی به صورت آوتوماتیک داشته باشید چون برای index کردن توی بانک بهینه تره و شما اگر روزی به هردلیلی خواستید نام کاربری رو تغییر بدید همه اطلاعاتتون بهم نمیریزه
من همیشه همین کار رو انجام میدم ، چون برای لاگین شدن آیدی رو در سشن ذخیره میکنم . ولی اونهایی هم که آیدی تعریف نمیکنند و بخوان نام کاربری رو عوض کنند ، اتفاقی نمیفته . چرا باید اطلاعات بهم بریزه ؟
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اون دیگه مربوط میشه به مباحث بانک اطلاعاتی و indexing بعدشم شما مثلا ریلیشن داری تو تیبل هات بر فرض مثال یک نمره میخای واسه دانشجو ثبت کنی کلید اصلی رو شماره دانشجویی قرار میدی حالا به هر دلیلیشماره دانشجویی باید تغییر کنه اونوقت دیگه هیچ کدوم از نمرات قبلی اون دانشجو قابل دسترس نیست
تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
درگاه پرداخت 724
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi javafa
#7
بله خب . برای ریلیشن اینطور درسته و حق با شماست.
من در مورد یه جدولی که ارتباطی با جداول دیگه نداره گفتم .
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoud1990
#8
حتی اگر ریلشن هم نداشته باشی باز اگر یکی از کلید هارو ادیت کنی موتور بانک باید دوباره فهرست هاشو بسازه و فکر کن تو توی یک هاست اشتراکی هستی یک بانک هم داری با 100 هزار رکورد حالا باید دوباره ایندکس ها آپدیت بشن پس بهترین راه همون ID هست
تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
درگاه پرداخت 724
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نقل قول:اگر یکی از کلید هارو ادیت کنی موتور بانک باید دوباره فهرست هاشو بسازه
منظورتونو از اینکه دوباره باید فهرستهاشو بسازه متوجه نشدم !Blush
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
ببین سرور بانک اطلاعاتی که هر سری نمیاد کل دیتبایس رو بگرده اول توی فهرست هایی که خودش برای خودش میسازه جستجو میکنه بعدش اگه پیدا نکرد میگرده توی بانک و دسترسی رو از طریق اون فهرست دوباره بهت میده یه چیزی تقریبا شبیه fat یا ntfs توی ویندوز
تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
درگاه پرداخت 724
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان