/
  • سوال درباره یونیک کردن یک فیلد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    نویسنده پیام
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    سلام.
    توی یک جدول که فیلد id رو گذاشتیم auto increment میشه یه فیلد دیگه شو به عنوان index یا uniq درنظر بگیریم ولی id همچنان auto increment باشه؟

    اون فیلد دیگه باید غیرتکراری باشه و یک فرمول تعیین مقدار خاصی هم داره...
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۵ ۱۲:۱۹ عصر، توسط webnevesht.)
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۱۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amenocy آفلاین
    امین عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 173
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ دي ۱۳
    اعتبار: 4
    تشکرها : 61
    ( 102 تشکر در 76 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    بعلی میشود نخطه
    __________________________________________________________________________
    Idea

    Apkmafia Android apk download blog
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۱۲:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 621
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    منم همیشه یه آیدی auto increment برای جدول user میزارم . ولی دیدم که برای جدول user چون فیلد username ، یونیک تعریف میشه،دیگه آیدی تعریف نمیکنند. شاید بستگی به نوع استفادمون هم داره . درسته دوستان ؟
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۵:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    بهتره همیشه کلید اصلی رو همون ایدی به صورت آوتوماتیک داشته باشید چون برای index کردن توی بانک بهینه تره و شما اگر روزی به هردلیلی خواستید نام کاربری رو تغییر بدید همه اطلاعاتتون بهم نمیریزه
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۵:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 621
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    (۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۵:۳۱ عصر)masoud1990 نوشته شده توسط:  بهتره همیشه کلید اصلی رو همون ایدی به صورت آوتوماتیک داشته باشید چون برای index کردن توی بانک بهینه تره و شما اگر روزی به هردلیلی خواستید نام کاربری رو تغییر بدید همه اطلاعاتتون بهم نمیریزه
    من همیشه همین کار رو انجام میدم ، چون برای لاگین شدن آیدی رو در سشن ذخیره میکنم . ولی اونهایی هم که آیدی تعریف نمیکنند و بخوان نام کاربری رو عوض کنند ، اتفاقی نمیفته . چرا باید اطلاعات بهم بریزه ؟
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۱۲:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    اون دیگه مربوط میشه به مباحث بانک اطلاعاتی و indexing بعدشم شما مثلا ریلیشن داری تو تیبل هات بر فرض مثال یک نمره میخای واسه دانشجو ثبت کنی کلید اصلی رو شماره دانشجویی قرار میدی حالا به هر دلیلیشماره دانشجویی باید تغییر کنه اونوقت دیگه هیچ کدوم از نمرات قبلی اون دانشجو قابل دسترس نیست
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۱۲:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi javafa
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 621
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    بله خب . برای ریلیشن اینطور درسته و حق با شماست.
    من در مورد یه جدولی که ارتباطی با جداول دیگه نداره گفتم .
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۰۱:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : masoud1990
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    حتی اگر ریلشن هم نداشته باشی باز اگر یکی از کلید هارو ادیت کنی موتور بانک باید دوباره فهرست هاشو بسازه و فکر کن تو توی یک هاست اشتراکی هستی یک بانک هم داری با 100 هزار رکورد حالا باید دوباره ایندکس ها آپدیت بشن پس بهترین راه همون ID هست
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۰۲:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 621
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    نقل قول: اگر یکی از کلید هارو ادیت کنی موتور بانک باید دوباره فهرست هاشو بسازه
    منظورتونو از اینکه دوباره باید فهرستهاشو بسازه متوجه نشدم !Blush
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۰۶:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: سوال درباره یونیک کردن یک فیلد
    ببین سرور بانک اطلاعاتی که هر سری نمیاد کل دیتبایس رو بگرده اول توی فهرست هایی که خودش برای خودش میسازه جستجو میکنه بعدش اگه پیدا نکرد میگرده توی بانک و دسترسی رو از طریق اون فهرست دوباره بهت میده یه چیزی تقریبا شبیه fat یا ntfs توی ویندوز
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۱۱:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS