• 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال درباره ريپورت
#1
سلام.

كسي ميدونه يا براش اتفاق افتاده كه چجوري ميشه يك اسكريپت php نوشت كه بتونه اطلاعات رو از پايگاه داده بگيره و ريپورت بگيره.

مثل كريستال ريپورت
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
چه ریپورتی؟ چه اطلاعاتی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۸۷ اسفند ۲۱, ۰۵:۵۴ ب.ظ)admin نوشته: چه ریپورتی؟ چه اطلاعاتی؟

سلام وحيد جان.

منظورم اين بود كه چجوري ميشه يك ريپورت مثل كريستال ريپورت براي گزارش گيري در php استفاده كرد.
سلام.

يه چيزي پيدا كردم . براي لود كريستال ريپورت توي php

http://us3.php.net/manual/en/ref.com.php
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
راستش اصلا با کریستال ریپورت آشنا نیستم و نمی دونم چی کار می کنه فقط می دونم یه همچنین چیزی هست.
بیشتر توضیح بده که بتونم معادلش رو بهت بگم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام.

كريستال ريپورت نرم افزار جانبي است كه به همراه ويژوال استاديو نصب ميشه.

اگه نرم افزار هاي حسابداري رو ديده باشي قسمتي بنام گزارش ( حالا هر نوعي) دارند.

اين برنامه قادره كه اطلاعات ركوردهاي پايگاه داده رو بصورت يك گزارش تر و تميز با رنگ و لعاب در بياره.

من در حال نوشتن يك سيستم اداري تحت وب هستم. براي همين بايد اطلاعات را بصورت يك گزارشي شبيه به كريستال ريپورت در بيارم. چون همه ي اين كارم فقط گزارششه.

البته قبل از اينكه از كريستال ريپورت استفاده كنم از tcpdf براي ايجاد فايل pdf بهره بردم. اما نميدونم چرا حجم زيادي رو دانلود ميكنه؟( منظورم اينه كه براي تبديل حتي 1 سطر بايد هر بار 500 كيلو بايت دانلود كنه كه فكر كنم يك مشكله)
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان