/
  • سوال درباره ريپورت

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 2.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال درباره ريپورت
    نویسنده پیام
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال درباره ريپورت
    سلام.

    كسي ميدونه يا براش اتفاق افتاده كه چجوري ميشه يك اسكريپت php نوشت كه بتونه اطلاعات رو از پايگاه داده بگيره و ريپورت بگيره.

    مثل كريستال ريپورت
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال درباره ريپورت
    چه ریپورتی؟ چه اطلاعاتی؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۴:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال درباره ريپورت
    (۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۴:۵۴ عصر)admin نوشته شده توسط:  چه ریپورتی؟ چه اطلاعاتی؟

    سلام وحيد جان.

    منظورم اين بود كه چجوري ميشه يك ريپورت مثل كريستال ريپورت براي گزارش گيري در php استفاده كرد.
    سلام.

    يه چيزي پيدا كردم . براي لود كريستال ريپورت توي php

    http://us3.php.net/manual/en/ref.com.php
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۷:۲۵ عصر، توسط aligilani1986.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۷:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال درباره ريپورت
    راستش اصلا با کریستال ریپورت آشنا نیستم و نمی دونم چی کار می کنه فقط می دونم یه همچنین چیزی هست.
    بیشتر توضیح بده که بتونم معادلش رو بهت بگم
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۹:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال درباره ريپورت
    سلام.

    كريستال ريپورت نرم افزار جانبي است كه به همراه ويژوال استاديو نصب ميشه.

    اگه نرم افزار هاي حسابداري رو ديده باشي قسمتي بنام گزارش ( حالا هر نوعي) دارند.

    اين برنامه قادره كه اطلاعات ركوردهاي پايگاه داده رو بصورت يك گزارش تر و تميز با رنگ و لعاب در بياره.

    من در حال نوشتن يك سيستم اداري تحت وب هستم. براي همين بايد اطلاعات را بصورت يك گزارشي شبيه به كريستال ريپورت در بيارم. چون همه ي اين كارم فقط گزارششه.

    البته قبل از اينكه از كريستال ريپورت استفاده كنم از tcpdf براي ايجاد فايل pdf بهره بردم. اما نميدونم چرا حجم زيادي رو دانلود ميكنه؟( منظورم اينه كه براي تبديل حتي 1 سطر بايد هر بار 500 كيلو بايت دانلود كنه كه فكر كنم يك مشكله)
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۲ ۱۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS