/
  • سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    نویسنده پیام
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    سلام
    من سه تا div کنار هم دارم
    می خوام با جی کوئری با استفاده از div وسطی به یه div قبل و بعد دسترسی داشته باشم. چی کار کنم؟
    راستی adsl ام وصل شد - از این به بعد خواهم بود بعد چهار روز دیگه
    Big Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۱۳ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    چرا‌ صالح خودم هستمBig Grin
    کد:
    $("button[disabled]").next()
    $("button[disabled]").prev()
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۲۰ عصر، توسط admin.)
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal molana
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    خوب بستگی داره که ترتیب div ها به چه صورت باشه.
    اگر به صورت
    کد:
    <div id="m1"></div>
    <div id="m2"></div>
    <div id="m3"></div>

    باشه شما می خواهید با کنم m2 به m1 یا m3 دسترسی کنید. کافیه این گونه عمل کنید.
    کد:
    $('#m2').next().hide()
    $('#m2').perv().hide()


    اگر ترتیب به گونه ای دیگر هست . اعلام کنید تا بگم
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    اگه دوتا div کلاس m1 قبل از m2 باشه، هر دوش انتخاب می شه کهConfused
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    لطفا نمونه کد بزارید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    کد:
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script src="jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript">
           $(document).ready(function(){

              $(".menu-main").hover(function(){
                         $(".menu-main").addClass("menu-main-hover");      
                         $(".menu-main").prev().addClass("menu-left-hover");      
                         $(".menu-main").next().addClass("menu-right-hover");      
                    },function(){
                         $(".menu-main").removeClass("menu-main-hover");      
                         $(".menu-main").prev().removeClass("menu-left-hover");      
                         $(".menu-main").next().removeClass("menu-right-hover");      
                                  });
              
               });

    </script>
    <style type="text/css">
        div{border:1px solid #666; width:100px; height:20px; float:left;}
        
    </style>
    </head>

    <body>
        <div class="mainlevel-nav" id="mainlevel-nav641">
            <div class="menu-left"> </div>
            <div class="menu-main">
                <a id="active_menu-nav" class="mainlevel-nav" title="Home" href="index.php?option=com_frontpage&amp;Itemid=17">Home</a>
            </div>
            
            <div class="menu-right"> </div>
            <div class="menu-left">    </div>
            <div class="menu-main">
                <a class="mainlevel-nav" title="Links" href="index.php?option=com_weblinks&amp;Itemid=18">Links</a>
            </div>
            <div class="menu-right"> </div>
            
            <div class="menu-left"> </div>
            <div class="menu-main">
                <a class="mainlevel-nav" title="Contact us" href="index.php?option=com_contact&amp;task=view&amp;contact_id=1&amp;Itemid=19">Contact us</a>
            </div>
            <div class="menu-right"> </div>
        </div>

    </body>
    </html>

    با فایر باگ می تونید ببینید که کل div ها کلاسشون عوض می شه
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۴۶ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    خوب اولین چیز که باید یاد بگیرید این هست. که استاندارد وب میگه شما نمی تونید یک id بیشتر در صفحه داشته باشید. اما یک کلاس رو میتونید. بارها و بارها در صفحه تون تکرار کنید.

    اگر این استاندارد وب رو در نظر بگیریم. کدی که من در بالا نوشتم . یک المنت رو با استفاده از id انخاب میکنه . اما شما میخواهید با استفاده از کلاس این کارو انجام بدید. پس باید هم همشون انتخاب و تغییر کنه

    نکته بعدی در جی کوئری به صورت شی گرایی نوشته شده. و اگر اشنا باشید مقدار با شی گرایی میدانید. که یک متغیر به اسم $this همیشه مشخصات تابع فراخوانی و در حال اجرا رو به همراه داره .(فکر میکنم توضیح در مورد این this یک مقدار پرت باشه.)

    پس کد شما باید به این صورت تغییر کنه
    کد PHP:
    <script type="text/javascript">
           $(
    document).ready(function(){

              $(
    ".menu-main").hover(function(){
                         $(
    this).addClass("menu-main-hover");      
                         $(
    this).prev().addClass("menu-left-hover");      
                         $(
    this).next().addClass("menu-right-hover");      
                    },function(){
                         $(
    this).removeClass("menu-main-hover");      
                         $(
    this).prev().removeClass("menu-left-hover");      
                         $(
    this).next().removeClass("menu-right-hover");      
                                  });
              
               });

    </script> 
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۴:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana php
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    ای دور تو بگردم من
    Heart
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    کد:
    jQuery('ol li:first');
    jQuery('ol li:eq(0)');
    jQuery('ol li:lt(1)');


    :first
        Matches the first selected element
    :last
        Matches the last selected element
    :even
        Matches even elements (zero-indexed)
    :odd
        Matches odd elements (zero-indexed)
    :eq(n)
        Matches a single element by its index (n)
    :lt(n)
        Matches all elements with an index below n
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۵:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: سوال: جی کوئری (صالح کجایی؟)
    صالح جان یه سوال دیگه :
    مثلن می خوام بگم که اولین فرزند المنت جاری رو انتخاب کن
    چی باید بنویسم؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۱ ۰۷:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS