/
  • سوال : بهنیه چک کردن false بودن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال : بهنیه چک کردن false بودن
    نویسنده پیام
    mortaza آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 57
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ خرداد ۱۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 21
    ( 21 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال : بهنیه چک کردن false بودن
    یه سوال ساده پیش اومده برام!Smile

    آیا
    کد PHP:
    if ($val) {
        echo 
    'true';

    و
    کد PHP:
    if ($val!=false) {
        echo 
    'true';

    همیشه نتیجشون یکسانه؟ در هر شرایط؟Wink
    ۱۳۹۵ تير ۱۱ ۰۵:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,782
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال : بهنیه چک کردن false بودن
    آره، نکته اینکه:

    مقدار false همیشه 0 هستش، پس val != false$ یعنی val != 0f$
    و در شرط اول میگی اگر هر مقداری داشت(بجز 0 ) خروجی رو چاپ کن... که شامل همه اعداد منفی و مثبت هست


    پیشنهاد: همیشه برای خوانایی بهتر و جلوگیری از باگهای منطقی، زمانی از FALSE و TRUE استفاده کن که فقط آره یا نه بودن، هست یا نیست بودن، وجود داشتن یا نداشن، فعال بودن یا غیرفعال بودن برات ملاکه.
    پیشنهاد 2: همیشه شروطی که بیشتر احتمال وقوعش هست رو در ابتدا قرار بده و شرطی که احتمال وقوعش کمتر هست رو در آخر... اینطوری بهینه تره و سرعت پردازش کدت "کمی" بیشتر میشه.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۱۱ ۰۶:۰۱ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۵ تير ۱۱ ۰۵:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alaa kasbookar ayoubsys
    mortaza آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 57
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ خرداد ۱۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 21
    ( 21 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال : بهنیه چک کردن false بودن
    با تشکر خیلی مفید بود

    امروز کللا تو بحث بهینه نوشتن چرخیدم!
    به نتایج جالبی هم رسیدم!
    برای مثال
    کد PHP:
    if($val)
            echo 
    'yes'
    خیلی از مواقع %25 تا 400% سریعتر از
    کد PHP:
        if($val!=false){
            echo 
    'yes'
        

    هست



    مقاله ای معتبر در این زمینه(بهینه نوشتن) سراغ ندارین؟Idea
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۱۲ ۰۱:۱۸ صبح، توسط mortaza.)
    ۱۳۹۵ تير ۱۲ ۰۱:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,782
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال : بهنیه چک کردن false بودن
    توی همین انجمن زیاده، توی گوگل هم میتونی بگردی تا مقالات خارجی رو پیدا کنی...

    مثلاً یه نگاهی به مقالات من بندازی خوبه:
    http://forum.iranphp.org/search.php?acti...ser&uid=34
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۵ تير ۱۲ ۰۴:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mortaza آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 57
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ خرداد ۱۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 21
    ( 21 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال : بهنیه چک کردن false بودن
    حله اوکیHeart
    ۱۳۹۵ تير ۱۳ ۱۲:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS