/
  • سرچ به صورت between در mysql

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سرچ به صورت between در mysql
    نویسنده پیام
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    سرچ به صورت between در mysql
    سلام دوستان.

    من در bootstrap از select2 استفاده میکنم.

    حالا به یه مشکل برخوردم.

    من میخوام همزمان 10 تا شهر رو توو دیتابیسم سرچ کنم.

    چطور سمت mysql میتونم سرچ بزنم؟؟؟؟؟
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۲ ۰۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa آفلاین
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    سلام،
    یعنی چی همزمان ۱۰ تا شهر رو سرچ کنی؟

    اگر منظورت اینه که وقتی کاربر مثلا تایپ کرد 'رش' شما بیای همه اونایی که 'رش' توی حروفشون هست بهش پیشنهاد بدی،
    باید از LIKE و % استفاده کنی.

    کد:
    SELECT name FROM cities WHERE name LIKE '%رش%';
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ بهمن ۲۲ ۰۲:۲۱ عصر، توسط Alaa.)
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۲ ۰۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    یعنی بصورت GET مقادیری رو به سمت دیتابیسم میفرستم.
    کد PHP:
    result?dump=&foloor=&area=منطقه+تست+&area=منطقه+تست2+&area=fgfhf+&area=شریعتی+&yo=&room=&min-metr=0&max-metr=5000&min-pric=0&max-pric=360000000 
    همونطور که توو url بالا میبینین area چندید مقدار داره.
    میخوام تمام این چندین مقدار توو سرچ اعمال بشه.
    اما فقط در حال حاضر فقط یکیشون اعمال میشه
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۲ ۰۲:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa آفلاین
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    می‌تونی از IN استفاده کنی،
    کد:
    SELECT area FROM test WHERE area IN ('منطقه تست', 'شریعتی', 'fgfhf')

    یه نکته دیگه اینه که نمی‌تونی از چندتا (مثلا) area استفاده کنی توی query string. فقط آخری خونده میشه.
    باید یه متغیر area بذاری و هر مقدار رو مثلا با کاما جدا کنی.
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ بهمن ۲۲ ۰۴:۳۹ عصر، توسط Alaa.)
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۲ ۰۴:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    من الان آرایه رو گرفتم و مقادیر رو foreach کردم

    برای درون IN قرار دادن کاما نیازه.

    منم که متغیر هام همه string هستن.

    اون کاما رو چطور باید اضافه کنم؟
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۲ ۰۶:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    اساتید گرامی
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۳ ۰۲:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    دوستان همین قسمتم راهنمایی کنین خب.

    واقعا هرکار میکنم نمیتونم کاما بذارم.

    چون یکی در پایان بیشتر میشه و قبول نمیکنه
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۴ ۰۴:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    نقل قول: اون کاما رو چطور باید اضافه کنم؟
    http://php.net/manual/en/function.implode.php
    کد:
    $array = array('lastname', 'email', 'phone');
    $comma_separated = implode(",", $array);

    echo $comma_separated; // lastname,email,phone
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۵ ۰۲:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : MRCanddy
    majid_goudarzi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: سرچ به صورت between در mysql
    سلام.
    اصلا نیازی به این کار نیست.

    وقتی داری آرایه رو میگیری و همون آرایه رو داخل شرط IN قرارمیدی دیگه لازم نیست بهش کاما اضافه کنی که برادر من.

    کاما رو زمانی اضافه میکنن که یه int یا string از خارج آرایه بیاد و یا استاتیک باشه

    ساختار php آرایه محوره و شما میتونی شروطط رو مستقیم از آرایه بگیری بجز زمانی که قبلش آرایتو foreach کردی که اونم با رعایت یه سری مبانی شدنیه

    کد PHP:
    SELECT area FROM test WHERE area IN ($_GET['area']) 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ بهمن ۲۵ ۱۱:۳۲ صبح، توسط majid_goudarzi.)
    ۱۳۹۶ بهمن ۲۵ ۱۱:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS