• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرعت كدوم بيشتره؟
#1
با سلام.
مي خواستم بدونم تو يه سيستم كه نوشته ميشه تنظيمات و به قولي پيكربندي سايت تنظيمات اصلي و بخش هاي مختلف سايت رو تو ديتابيس ذخيره كني و واكشي كني بهتره يا اينكه تو فايل ذخيره كني و از روي فالي بخوني !
مثلاً تو بعضي سيستم ها ديدم كه تو ديتابيس ذخيره ميكنن
و تو بعضي از سيستم ها مثل نيوك و سي ام اس هاي ديگه ديدم از روي فايل و global استفاده مي كنن.

كدوم روش بهتر و بهينه تر و سريعتر هست.؟

سوال دوم اينكه واسه اينكه سئو منظور همين لينك دهي هستش ! رو درست كني !
مبدل لينك هاي دايناميك رو از روي reguar و از يك فايل ايجاد كنيم و يا اينكه مثل بعضي سيستم هاي ديگه بيايم لينك هاي دايناميك و استاتيكشون رو تو ديتابيس ذخيره كنيم و از روي اون سئو لينك ها رو راه بندازيم؟

با تشكر
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
مطمئنا فایل سریع تر هست
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
امنيتش چي؟ امنيتش بيشتره؟ از منابع سرور زياد استفاده نميكنه؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
امنیت یه سیستم به خیلی چیز ها بستگی داره دوست عزیز نمی شه رو هوا نظر داد که امنیتش کمتره یا بیشتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
در حالت كلي شما كدوم يكي از اين دو حالت رو پيشنهاد ميكنيد؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۱ تير ۰۹, ۰۳:۵۴ ب.ظ)ahora نوشته: در حالت كلي شما كدوم يكي از اين دو حالت رو پيشنهاد ميكنيد؟
روش ثابتی برای حالت کلی وجود نداره.
توی برنامه نگاه کن ببین کدوم روش از نظر منطق، امنیت، سرعت و راحتی طراحی و پیاده سازی، انعطاف، نگهداری، توسعه و غیره بهتره و همون روش رو استفاده کن. مگر اینکه در عمل با مشکل فنی مثل پرفورمنس مواجه شدی و متوجه شدی راه حلش تغییر اون روشه.

به همین سادگیه.
اینقدر نباید وسواس پرفورمنس باشید.
چون در بیشتر کاربردها و شرایط واقعا تاثیر محسوسی نداره.
معمولا مشکلات پرفورمنس در یک چیزهای گنده تری گیر داره که با حل اونا مشکل پرفورمنس هم حل میشه.

البته تشخیص و تحلیل این پارامترهایی که برشمردم باز خودش بحثیه و نیاز به دانش و بینش کافی داره. واقعا منطقش چیه در هر موردی؟ به امنیت چطور ارتباط پیدا میکنه؟ یا مثلا آیا درمورد هر کاربرد و شرایط و ابعادی باید از ابتدا نگهداری و توسعه های آینده رو تا حد یکسانی لحاظ کرد؟
خب تصمیمات طراحی و برنامه نویسی شناور هستن. پارامترهای زیادی وجود دارن. و هرکس باتوجه به دانش و بینش و تجربهء خودش ممکنه به تصمیمات متفاوتی برسه. بهرحال از خطا کردن هم نباید زیادی ترسید. یک چیزی رو درست میکنی و باید بپذیری که امکان خطا و تغییر در آینده هم وجود داره. از ابتدا نمیشه همه چیز رو دونست و تضمین کرد. حتی برای آدمهای خیلی حرفه ای.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:توی برنامه نگاه کن ببین کدوم روش از نظر منطق، امنیت، سرعت و راحتی طراحی و پیاده سازی، انعطاف، نگهداری، توسعه و غیره بهتره و همون روش رو استفاده کن. مگر اینکه در عمل با مشکل فنی مثل پرفورمنس مواجه شدی و متوجه شدی راه حلش تغییر اون روشه.

این حرف کاملا درست هست. باید منطقی عمل کنید.

من خودم از هر دو روش استفاده میکنم. داده ها رو در دیتا بیس ذخیره میکنم. اما بعد از هر گونه تغییر در این تیبل سریع یک فایل از داده ها ایجاد میکنم. و در سیستم از فایل می خونم. این سبک تمامی نیاز های من رو برطرف کرد.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
ذخیره در دیتابیس یه خوبیش اینه که میدونی همه جا کار میکنه.
اگر بخوای در فایل بریزی در خیلی سرورها و کانفیگ ها اول کاربر باید خودش دستی پرمیشن لازم سیستم فایل رو ست کنه.

البته برای کش کردن مشکلی نداره میتونیم تلاش بکنیم برای ایجاد فایل، بعد اگر فایل ایجاد شد که هیچ بعدا ازش میخونیم (اول چک میکنیم که فایل وجود داشته باشه)، و اگر هم ایجاد نشد به دیتابیس رجوع میکنیم.
ولی خب این کش وابسته به کانفیگ و شانس میشه که شاید زیاد جالب نباشه. بنظر من اصلا به دردسر پیاده سازیش نمی ارزه. دوتا settings میخوایم بخونیم از یک جدول ساده و مختصر. فکر نمیکنم تاثیر مشهودی داشته باشه در بیشتر سناریوها.
کلا نباید از ذخیره و بازیابی دیتابیس اینقدر ترسید. دلیل نمیشه چون میگیم فایل سریعتره حالا بیایم و هرچی رو میتونیم توی فایل ذخیره کنیم یا سیستم کش بذاریم. همونطور که نمیایم مثلا کد PHP رو مثل فیسبوک اول به سی++ تبدیل و کامپایل کنیم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
من دیتابیس
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
خیلی واضح هست که زمانی که واکشی از سایتت زیاد بشه فایل جواب نمیده !

سرعت mysql رو دست کم نگیرWink
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان