/
  • سایت دو زبانه و select از db

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سایت دو زبانه و select از db
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    سایت دو زبانه و select از db
    سلام به دوستان عزیزم ، چند وقته کمتر سوال می کنم برای همین دلم تنگ شده بود براتون

    من یه سایت نوشتم که دو زبانه است و مدیر می تونه به 2 زبان اطلاعات رو وارد کنه
    به این صورت که وقتی میخواد یه پست ارسال کنه اگه فارسی رو انتخاب کنه ، توی فیلد lang در دیتابیس fa ثبت می شه و اگه انگلیسی en
    خب تا اینجا مشکلی نیست
    اما وقتی بازدید کننده می خواد این سایت رو ببینه وقتی انگلیسی رو انتخاب میکنه طبعا کوئری می شه where lang=en

    حالا من نمی خوام بشینم و برای این همه کوئری شرط بذارم .
    دنبال راهی هستم که وقتی کاربر فارسی رو انتخاب میکنه خود سیستم این شرط رو بذاره و select میکنه
    ممنون می شم اگه راهی رو که به نظر تون می رسه بهم بگسن
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ تير ۷ ۰۷:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    چرا واسش یه کلاس نمینویسی
    که بگه اگر انگلیسی بود یه کوئری رو انتخاب کنه واگه فارسی بود یه کوئری دیگه
    اینجوری فقط 2 تا کوئری رو فقط واسش مینویسی
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۹ تير ۷ ۰۸:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    منظورت رو من درست متوجه نشدم ولی وجود یه متغیر ب مقدار مورد نظر و قرار دادن اون در query فکر کنم مشکل رو حل کنه .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۸ ۱۲:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    با نوشتن یک کلاس فکتوری موافقم
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۶ ۱۰:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,494
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 666 تشکر در 504 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    اگر ممکن است کمی بیشتر توضیح دهید. همچنین یک مثال کوچک هم بزنید تا دقیقا منظور سوالتان را متوجه شوم.
    __________________________________________________________________________
    سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
    انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

    [تصویر:  ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۳ ۱۲:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    می تونی زبان فعلی رو داخل جلسه نگهداری با مقادیر انگلیسی و فارسی وحالا ایننطور کوئری بنویسی .

    select $_session['lang'] as post from

    حالا شرط رو هم بهش اضافه می کنیم جلسه مون هم عنوان فیلدهای انگلیسی و فارسی رو نگهمیداره که با فیلدهای موجود در جدولمون هم نام هست .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۳ ۰۹:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zohre_mehran_70 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    سلام دوستا من سایتی دارم که میخوام اون رو دو زبانه کنم سه تا صفحه ایجاد کردم که یکیش صفحه اصلیه به اسم f3 که کدش اینه
    کد PHP:
    <a href="?lang=fa">فارسی</a>
    <
    a href="?lang=en">enlish</a>

    <?
    php
    if(isset($_GET['lang']))
    {
        
    include 
    $_GET['lang'].'.php';


    }
    else
    {
    include 
    "en.php";

    }
    ?>
    و یک صفحه en برای نشون دادن مقادیر انگلیسی .میخوام مقادیر داخل جدول رو بخونم بیارم به کاربر نشون بدم
    جدولم هم شامل 4 فیلد title_en , title_fa ,tozih_en ,tozih_fa هست که داخل صفحه en این کد رو نوشتم
    کد PHP:
    function en()
         {
          
    $query="SELECT  *  FROM  `en`";
          
    $result=mysql_query($query);
        
          return 
    $result;
        }
        



    $g=en();
    $i=0;
    while(
    $tt=mysql_fetch_assoc($g))
        {
            
              
           
    $test[$i]['title_en']= $tt['title_en'];

           
    $test[$i]['tozih_en']= $tt['tozih_en'];
          
          
    $i=$i+1;
        } 


    الان مقادیر فیلد های انگلیسی رو ریختم داخل آرایه میخوام ببینم چه جوری میتونم به کاربر نشون بدم
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ خرداد ۴ ۱۲:۰۷ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۶ خرداد ۴ ۱۰:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    روشهای متنوعی برای چند زبانه ساختن سایت هست
    ولی قبل از هر چیز این کدتون یه باگ خیلی خفن داره Big Grin
    http://hakipedia.com/index.php/Local_File_Inclusion
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۶ خرداد ۵ ۰۱:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zohre_mehran_70 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    (۱۳۹۶ خرداد ۵ ۰۱:۴۳ صبح)Reza نوشته شده توسط:  روشهای متنوعی برای چند زبانه ساختن سایت هست
    ولی قبل از هر چیز این کدتون یه باگ خیلی خفن داره Big Grin
    http://hakipedia.com/index.php/Local_File_Inclusion





    آهان یعنی قبل از این که کوئری استرینگ رو داخل متغیر بریزم باید به این صورت
    اصلاحش کنم $file = str_replace('../', '', $_GET['file']);

    حالا من میخوام به آرایه ای که داخل while ایجاد کردم دسترسی داشته باشم
    چه جوری باید این کار رو انجام بدم که تمام سطر هایی که داخل while برگردوند رو بیرون از اون چاپ کنم؟
    ۱۳۹۶ خرداد ۵ ۱۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: سایت دو زبانه و select از db
    نقل قول: آهان یعنی قبل از این که کوئری استرینگ رو داخل متغیر بریزم باید به این صورت
    اصلاحش کنم $file = str_replace('../', '', $_GET['file']);
    نه حتی اگر اونجوریشم بکنی بازم
    کد:
    http://example.com/index.php?file=..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd

    نقل قول: چه جوری باید این کار رو انجام بدم که تمام سطر هایی که داخل while برگردوند رو بیرون از اون چاپ کنم؟
    برای مشاهده کلید و مقدار در یک آرایه n عضوی میتونی از حلقه foreach استفاده کنی
    http://php.net/manual/en/control-structures.foreach.php
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۶ خرداد ۶ ۱۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS