• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سایتم دیر بالا میاد
#1
سلام دوستان.این سایت چرا دیر بالا میاد.به نظر شما چیکارش کنم؟؟؟؟زودتر بالا بیاد.لطفا کمک کنید خیلی ضروریه.ممنون.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
آدرس یا مشکلی داره یا چی. اصلاح بفرما
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : akbarg64
#3
نقل قول:ممنون.اما آدرس هیچ اشکالی نداره.خیلی باید صبر کنید.فکر کنم 2 یا 3 دقیقه.
پس سرویس tk مشکل داره. چون الآن همون ادرس درسته. قبلش یه صفحه دیگه باز میگرد مثل 404.

حجم صفحه تون 17 کیلوبایته. تقریبا دو برابر همین انجمن. این یکی از عاملاشه.
عامل دومش کش نکردن فایل هاست. مثل استایل ها.
سومین ایرادش حجم بالای (13 کیلوبایت) فایل styles.css هست.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : akbarg64
#4
خوب پس با این حساب راه حلش چیه؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
راه حلش اینه که دونه دونه ایراداشو با جستجو در گوگل و پیدا کردن راه ها و مطالعه بیشتر حل کنی.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : akbarg64
#6
نقل قول:حجم صفحه تون 17 کیلوبایته. تقریبا دو برابر همین انجمن. این یکی از عاملاشه
علیرضا حجم انجمن خودمون که 65k هست Huh

نقل قول:سومین ایرادش حجم بالای (13 کیلوبایت) فایل styles.css هست.
13 کیلوبایت زیاده یعنی؟ پس خودمون که داریم از bootstrap استفاده میکنیم چی؟ Huh
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : akbarg64
#7
نقل قول:علیرضا حجم انجمن خودمون که 65k هست
دقیق تر بخوای بدونی 112 کیلوبایت از کش خونده میشه و مجموعا 121.7 کیلوبایت حجم کل صفحه (اعم از حجم فایل های اسکریپت و استایل ها و غیره)

ولی حجم خود صفحه http://forum.iranphp.org الآن 9.7 کیلوبایت هست.

نقل قول:13 کیلوبایت زیاده یعنی؟ پس خودمون که داریم از bootstrap استفاده میکنیم چی؟
حجم بوت استرپ ما الآن 14.6 کیلوبایت هست. روی سرور ما که 4.21 ثانیه طول میکشه باز بشه موردی نداره و اینم باید در نظر بگیری که بوت استرپ هست هاا بوق که نیست Smile

ولی واسه اون دوستمون به دلیل ضعف سرورش و قطعا سرعت کمی که داره (دقیقا 1 دقیقه و 15 ثانیه طول میکشه تا لود بشه) اون مقدار زیاده.


البته دوست عزیز اینم توجه داشته باش به هر دلیل که من روش زوم نکردم، صفحه http://redirect.main-hosting.com/error404.php/3 دو بار بارگذاری میشه که تقریبا 32 ثانیه له طول می انجامه و وضعیتش Aborted هست. اینها رو بتونی برداری همه چی اوکیه
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : akbarg64
#8
این لینکی که دادین مربوط به چی هست.من هرچی سرچ کردم چیزی گیرم نیومد.میشه بیشتر راهنمایی کنید.یعنی شما میگین از سروره؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
روی مرورگرت اگر فایرفاکس هست ، افزونه firebug رو نصب کن و خودت چک کن. اگه هم کروم داری ، f12 رو بزن. همه چی اونجا مشخصه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : akbarg64 Reza
#10
نقل قول:دقیق تر بخوای بدونی 112 کیلوبایت از کش خونده میشه
علیرضا جان خب مگه اونی که از کش خونده میشه، دفعه اول که یه یه کاربر میبینتش نباید کامل لود بشه؟

نقل قول:حجم بوت استرپ ما الآن 14.6 کیلوبایت هست
من حجمش رو میگیرم 102k هست
و 12k حجم general.css و rtl.css هست
نقل قول: اینم باید در نظر بگیری که بوت استرپ هست هاا بوق که نیست
تو اینکه بوت استرپ هست مورد علاقه منو شما که شکی نیست Wink اما مگه از نظر لود شدن مگه فرقی بین بوت استرپ و stylesheet های دیگه هست؟
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان