• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت ویرایش مطلب در cms ساده
#1
با عرض سلام و خسته نباشید !
من تو php نسباتا تازه کارم . تصمیم گرفتم با طراحی یک cms ساده خودمو بالا بکشم ! حالا ی مشکلی هست !

توی یک سربرگ ما ارسال خبر رو داریم که حل شده و لی توی ی سربرگ دیگه میخوام ویرایش اخبار باشه که والا نمیدونم چه جوری پیاده سازی کنم؟
یعنی اخبار لیست بشن و با کلیک روی اونا محتوی اون رکورد رو در همون تکس باکس های ارسال خبر نشون بده و بعد با کوئری اپدیت بشن اخبار ! اگه استادان بزرگوار پاسخ بدن ممنون میشم Heart

(اصلا الگوریتم ویرایش اخبار به صورت بالا چه جوری هست ؟) Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
همینی که گفتینه.

شما یه لیست از اخبار رو که بهرحال توی پنل مدیریت دارین نشون میدین. یه لینک جلوی هر ردیف اضافه میکنین به اسم ویرایش و لینک میشه به فایلی که قراره ویرایش رو انجام بده. همراه اون مقدار کلید اصلی رکوردتون مثلا id رو میفرستین به صفحه و بر اساس اون id در صفحه ویرایش اطلاعات اون خبر رو از دیتابیس استخراج میکنین و توی فیلدهای فرمتون نشون میدین. فراموش نکنین که خود مقدار Id رو هم باید در یک INPUT HIDDEN ذخیره کنین در فرمتون.
در نهایت در صفحه ویرایش وقتی اطلاعات رو خواست کاربر مجددا تایید کنه تمام فیلدهارو مقادیرشون رو میخونین و توی دیتابیس با یک شرط where id =$id اطلاعات رو ویرایش میکنین.
مثلا:
کد پی‌اچ‌پی:
$update=mysql_query("update tbl_news set title='$title', text='$text' where id='$id' "); 
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : narenji
#3
خیلی ممنون
فقط ی چیزی :
چه جوری براساس id اطلاعات اون روکورد استخراج کنیم ؟ خیلی ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۳ شهریور ۱۱, ۱۲:۳۵ ب.ظ)narenji نوشته: فقط ی چیزی :
چه جوری براساس id اطلاعات اون روکورد استخراج کنیم ؟
با استفاده از این دستور:
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_query('SELECT * FROM tbl_news WHERE id="$id"'); 
  پاسخ
تشکر شده توسط : narenji


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان