/
  • ساخت ویرایش مطلب در cms ساده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ساخت ویرایش مطلب در cms ساده
    نویسنده پیام
    narenji آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ تير ۱۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 23
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    ساخت ویرایش مطلب در cms ساده
    با عرض سلام و خسته نباشید !
    من تو php نسباتا تازه کارم . تصمیم گرفتم با طراحی یک cms ساده خودمو بالا بکشم ! حالا ی مشکلی هست !

    توی یک سربرگ ما ارسال خبر رو داریم که حل شده و لی توی ی سربرگ دیگه میخوام ویرایش اخبار باشه که والا نمیدونم چه جوری پیاده سازی کنم؟
    یعنی اخبار لیست بشن و با کلیک روی اونا محتوی اون رکورد رو در همون تکس باکس های ارسال خبر نشون بده و بعد با کوئری اپدیت بشن اخبار ! اگه استادان بزرگوار پاسخ بدن ممنون میشم Heart

    (اصلا الگوریتم ویرایش اخبار به صورت بالا چه جوری هست ؟) Big Grin
    __________________________________________________________________________
    iranphp

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۱۰ ۰۹:۲۷ عصر، توسط narenji.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۰ ۰۹:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ساخت ویرایش مطلب در cms ساده
    همینی که گفتینه.

    شما یه لیست از اخبار رو که بهرحال توی پنل مدیریت دارین نشون میدین. یه لینک جلوی هر ردیف اضافه میکنین به اسم ویرایش و لینک میشه به فایلی که قراره ویرایش رو انجام بده. همراه اون مقدار کلید اصلی رکوردتون مثلا id رو میفرستین به صفحه و بر اساس اون id در صفحه ویرایش اطلاعات اون خبر رو از دیتابیس استخراج میکنین و توی فیلدهای فرمتون نشون میدین. فراموش نکنین که خود مقدار Id رو هم باید در یک INPUT HIDDEN ذخیره کنین در فرمتون.
    در نهایت در صفحه ویرایش وقتی اطلاعات رو خواست کاربر مجددا تایید کنه تمام فیلدهارو مقادیرشون رو میخونین و توی دیتابیس با یک شرط where id =$id اطلاعات رو ویرایش میکنین.
    مثلا:
    کد PHP:
    $update=mysql_query("update tbl_news set title='$title', text='$text' where id='$id' "); 
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۱ ۰۸:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : narenji
    narenji آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ تير ۱۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 23
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ساخت ویرایش مطلب در cms ساده
    خیلی ممنون
    فقط ی چیزی :
    چه جوری براساس id اطلاعات اون روکورد استخراج کنیم ؟ خیلی ممنون
    __________________________________________________________________________
    iranphp

    ۱۳۹۳ شهريور ۱۱ ۱۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AlirezaHS آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 270
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 82
    ( 26 تشکر در 25 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ساخت ویرایش مطلب در cms ساده
    (۱۳۹۳ شهريور ۱۱ ۱۱:۳۵ صبح)narenji نوشته شده توسط:  فقط ی چیزی :
    چه جوری براساس id اطلاعات اون روکورد استخراج کنیم ؟
    با استفاده از این دستور:
    کد PHP:
    mysql_query('SELECT * FROM tbl_news WHERE id="$id"'); 
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۱ ۰۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : narenji
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS