/
  • ساخت فریم ورک ؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ساخت فریم ورک ؟
    نویسنده پیام
    mohsened آفلاین
    محسن افتخاردادخواه
    ***

    ارسال‌ها: 132
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۲
    اعتبار: 3
    تشکرها : 277
    ( 130 تشکر در 75 ارسال )
    ارسال: #1
    ساخت فریم ورک ؟
    سلام دوستان ،

    میشه منو در مورد ساخت یک فریم ورک راهنمایی کنید ؟ (مخصوصا استادانی که فریم ورکشون رو خودشون ساختن)

    من می خوام بدونم که مراحل ساخت یک فریم ورک چیه ؟ ویژگی های یه فریم ورکی قدرتمند چیه ؟

    خیلی ممنون
    __________________________________________________________________________
    Facebook
    EMail: Mohsen [@] EDadkhah [.] ir
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۸:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ساخت فریم ورک ؟
    چرا خودتون میخواین بنویسین و از فریمورک های موجود بهره نمیگیرین؟
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۹:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ساخت فریم ورک ؟
    من که هنوز بعد از ۵ سال کار کردن با php نتونستم واسه خودم یه فریم ورک بنویسم. یعنی تونستم ها ولی خب وقتی که قایسه می کردم با فریم ورکهای موجود میدیدم چند تا کد الکی نوشتم که اصلا به درد نمی خوره
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۹:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana mohsened
    mohsened آفلاین
    محسن افتخاردادخواه
    ***

    ارسال‌ها: 132
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۲
    اعتبار: 3
    تشکرها : 277
    ( 130 تشکر در 75 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ساخت فریم ورک ؟
    (۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۹:۰۰ عصر)scorpion نوشته شده توسط:  چرا خودتون میخواین بنویسین و از فریمورک های موجود بهره نمیگیرین؟
    (۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۹:۳۵ عصر)admin نوشته شده توسط:  من که هنوز بعد از ۵ سال کار کردن با php نتونستم واسه خودم یه فریم ورک بنویسم. یعنی تونستم ها ولی خب وقتی که قایسه می کردم با فریم ورکهای موجود میدیدم چند تا کد الکی نوشتم که اصلا به درد نمی خوره
    آخه فریم ورک های آماده امکاناتی دارن که به درد من نمی خوره و بی خودی به خاطر این امکانات حجمشون بالاست . حالا به نظر شما اشکالی داره من هم یکبار امتحان بکنم ؟ شاید چیز خوبی از آب در اومد Undecided

    بعد مگه اون فریم ورک ها رو خدا نوشته که ما نتونیم مثلش بنویسیم ؟ اون هم چند برنامه نویس بودند دیگه حالا شاید سابقه کاریشون بیشتر بوده
    __________________________________________________________________________
    Facebook
    EMail: Mohsen [@] EDadkhah [.] ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۰۹:۲۳ صبح، توسط mohsened.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۰۹:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ساخت فریم ورک ؟
    نقل قول: بعد مگه اون فریم ورک ها رو خدا نوشته
    نه معلومه که خدا ننوشته ولی مطمئنا افراد خبره مهندسی نرم افزار از شرکت های معتبر توی توسعه اونا (زند رو که میدونم) شرکت داشتن. مثلا تو خود همین ZF شما معماریش رو در نظر بگیری من که در حال حاضر تو ایران کسی یا بهتر بگم گروهی رو نمیشناسم که بتونه چنین ساختاری رو ایجاد کنه . به طور کاملا دقیقی از design pattern های معروف نظیر front controller, factory, Adaptor توش استفاده شده. کلیه کلاسهای اصلی به صورت Abstarct قابلیت توسعه به صورت شی گرا رو تو دل خودشون دارن در بخش data layerهم که با pdo و پترن Table Data Gateway به خوبی استفاده شده.
    به هر حال من فکر میکنم برای کسب تجربه ایجاد یه فریمورک کوچک جمع و جور براتون خوبه البته فقط برای تمرین و پروژهای کوچیک.
    به هر حال این هم تجربه ناچیز من بود ...
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۱۰:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mohsened
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ساخت فریم ورک ؟
    در ضمن توی فریم ورکهایی که به صورت گلواستک هستن ( مثل زند) شما می تونید کلاسهایی رو که نمی خوایید حذف کنید. مثلا من همیشه Locale رو حذف می کنیم و یا Zend_Service و یا Zend_XmlRpc و امثال اینا که لازم ندارم رو حذف می کنم
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۱۲:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mohsened
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,493
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 666 تشکر در 504 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ساخت فریم ورک ؟
    به نظر کار خیلی سخت و زمان بری میاد.
    تازه تا شما بیایی و یک فریم ورک بسازی می بینی کلی تکنولوژی و تغییرات جدید پیدا می شه؛ که باز اگه بخواهی خودت رو با اونا وقف بدی دوباره بر می گردی سر خونه اولت.
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۲:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mohsened
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ساخت فریم ورک ؟
    دقیقا مسئله همینه دیگه !
    وقتی یک تیم کامل و جامع و حرفه ای و با تجربه و خفن و ... (Big Grin) اومدن یک فریم ورک خفن نوشتن خب مگه بیکاریم بشینیم خودمون بنویسیم !؟
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۳:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mohsened zoghal parazitt shgninc
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS