• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت خودکار ساب دومین
#1
سلام
من میخوام کدی بنویسم که سیستم بتونه مثلا برای هر کاربر یه ساب دومین روی سرور بسازه . ولی هیچ ایده ای در این مورد ندارم
اگه میشه لطف کنین دراین مورد توضیح بدین کدوم قسمتش رو باید با php بنویسیم و کجاها باید از apache کمک بگیریم
ممنونم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
ZF2 استفاده می کنی؟
ببین تو اصلا قرار نیست برای هر کاربر سابدومینی بسازی.
اولین کاری که می کنی این هست که داخل تنظیمات آپاچی برای اون دامینت تعریف می کنی قسمت ServerAlias (یه همچین چیزی) رو این رو باید بهش اضافه کنی
کد:
*.servername.com

حالا بقیه داستان دست php هست. که می تونی نام دامین رو بگیری و پردازش کنید و قسمت sundomain رو در بیاری. اگر هم از zf2 استفاده می کنی که کار خیلی راحتتر هست
http://packages.zendframework.com/docs/l...p-hostname
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter
#3
راستی توی dns ها هم باید یه A رکورد ثبت کنی با محتوای * به جای نام
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۱ مرداد ۲۰, ۰۲:۲۷ ب.ظ)admin نوشته: راستی توی dns ها هم باید یه A رکورد ثبت کنی با محتوای * به جای نام

خیلی ممنون از کمکت
در مورد پاسخ اولی که دادی من توی
/etc/apache2/sites-enabled/
یه فایل ساختم به نام mr-page و اینا رو توش گذاشتم
کد:
<VirtualHost *:80>
        ServerAdmin [email protected]
        ServerName mr-page
        ServerAlias *.mr-page

        DocumentRoot /var/www/mr-page
        <Directory />
                Options FollowSymLinks
                AllowOverride All
        </Directory>
        <Directory /var/www/mr-page/>
                Options -Indexes FollowSymLinks MultiViews
                AllowOverride All
                Order allow,deny
                allow from all
        </Directory>

        ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log

        # Possible values include: debug, info, notice, warn, error, crit,
        # alert, emerg.
        LogLevel warn

        CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined

</VirtualHost>
درسته ؟ یا اشتباه انجام دادم
در مورد سوال دوم که نقل قولش کردم متوجه نشدم کجا رو باید تغییر بدم . باید توی bind تغییر بدم ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
آره درسته
بله باید توی bind تغییر بدی
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter
#6
خیلی ممنون از پاسخ . من دو تا سوال دیگه میپرسمBig Grin
فرق تعریف یک رکورد در bind با تعریف در فایل hosts چیه ؟
وقتی مثلا میزنم a.mrpage توی url تبدیل میشه به www.a.mr-page
فکر کنم باید از مد ری رایت استفاده کنم ولی نمیدونم چه جوری
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
hosts یه چیز لوکاله ربطی به bind نداره. می خوای روی لوکال استفاده کنی؟
الان دقیقا کجای کار هستی؟ و از کدوم فریم ورک استفاده می کنی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
الان رو لوکال هستم و از دروپال استفاده میکنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
روی لوکال فعلا توی hosts هر سابدومینی داری تعریف کن بعدا که رفت روی سرور یه A رکورد با مقدار * برای دامینت تعریف کنی کافیه
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان