• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال درمورد session
#1
سلام بر اساتيد
ميخوام هر بار كه كاربر وارد سايت ميشه session_id جديد بگيره و session قبلي destroy بشه طوري كه اگه مرورگر اينترنتش را refresh كرد هر بار session_id جديد بگيره چطور ميشه اين كار را كرد ؟
با تشكر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بفرما دوست عزیز :
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
session_start
();
session_regenerate_id();
echo(
session_id());
?>
این کد session_id رو حتی با رفرش عوض میکنه ولی کلا session شما همچنان پابرجا میمونه !
اگه هم بخوای کلا session قبلی رو پاک کنی باید به این شکل بنویسی :
کد پی‌اچ‌پی:
session_regenerate_id(true); 
  پاسخ
تشکر شده توسط : vahid2 hosseintdk775


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان