• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زمان بندی اجرا دستورات به صورت خودکار
#1
سلام
لطفاً راهنمایی کنید که چطور می تونم برای سیستم زمانبندی خودکار بنویسیم البته بدون مراجعه به صفحه
؟!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با cron
  پاسخ
تشکر شده توسط : persianuser
#3
(۱۳۹۲ بهمن ۱۷, ۱۰:۳۸ ق.ظ)admin نوشته: با cron

ببینید من میخوام برای یک پروژه خبرخوان اقتصادی بنویسم تقریباً میدونم الگوریتم کار چطور هست اما سر اصول کارش مشکل دارم.
- اول اینکه با کرون میشه زمانبدنی انجام داد؟!
- اگر هم بشه چطور میشه تشخصی داد که موارد تکراری رو ذخیره نکنه؟!
یک راهنمایی کنید لطفاً.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کرون کارش زمان بندی هست.
ذخیره نکردن مقادیر تکراری بستگی به الگوریتم خودتون داره که با چه چیزی می خوایید رکوردها رو متمایز کنید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان