• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریختن یک متغییر در فیلد هم نامش
#1
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم می خوام یک متغییر رو بریزم به فیلد هم نامش در دیتابیس ولی هر کاری می کنم نمیشه
ممنون میمش راهنماییم کنید چطور این کار رو کنم مثلا من می خوام متغییر نام رو بریزم در فیلد نام
هر کاری می کنم دچار مشکل میشم نمی دونم چرا
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
Huh
حداقل کدت رو بذار که بگم مشکلت کجاست!!!!
کد پی‌اچ‌پی:
"INSERT INTO `tablename`(`id`,`name`) VALUES(1,'" $name "')" 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
من هر کدوم از این کدها رو میزارم نمیتونم مقدار متغییر فیش را وارد دیتابیس برای همون کاربر کنم این قسمت مربوط به صفحه ثبت نام هست
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_query"insert into `orginal`.`jos_users` WHERE `fish` = '".$fish."';" );
  
mysql_query"insert into `orginal`.`#_jos_users`  `fish` ='".$fish."' WHERE `jos_users`.`name` = '".$name."' LIMIT 1;");
  
$id=mysql_insert_id();
mysql_query("INSERT INTO `jos_users`('id',`fish`) VALUES('".$id."','" $fish "');");
        } 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۰ شهریور ۰۳, ۰۸:۴۳ ب.ظ)hectoor نوشته: من هر کدوم از این کدها رو میزارم نمیتونم مقدار متغییر فیش را وارد دیتابیس برای همون کاربر کنم این قسمت مربوط به صفحه ثبت نام هست
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_query"insert into `orginal`.`jos_users` WHERE `fish` = '".$fish."';" );
  
mysql_query"insert into `orginal`.`#_jos_users`  `fish` ='".$fish."' WHERE `jos_users`.`name` = '".$name."' LIMIT 1;");
  
$id=mysql_insert_id();
mysql_query("INSERT INTO `jos_users`('id',`fish`) VALUES('".$id."','" $fish "');");
        } 
اینو برا چی گذاشتی؟
ارور ریپرتینگ رو هم فعال کن ببین خطا چی میده.
نقل قول: LIMIT 1

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
از کجا فعالش کنم
بالاخره چه کدی بزارم؟
لیمیت رو هم برداشتم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۰ شهریور ۰۳, ۰۹:۳۵ ب.ظ)hectoor نوشته: از کجا فعالش کنم
اینو به اول صفحه ت اضافه کن:
کد پی‌اچ‌پی:
error_reporting(E_ALL); 


اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
من هیچ جایی ایرادی ندیدم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۰ شهریور ۰۳, ۰۹:۴۸ ب.ظ)hectoor نوشته: من هیچ جایی ایرادی ندیدم

آقا جان مگه نمیگید اینزرت نمیشه؟!
پس باید خطایی داشته باشه.
میخواستم راه دیباگ رو نشونتون بدم،مثل اینکه....
ببینید دوست من،اینجای کوئری تون مشکل داره:
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_query"insert into `orginal`.`jos_users` WHERE `fish` = '".$fish."';" ); 
اینجا کلمه کلیدی
values رو نگذاشتید،ساختار کلی اینزرت اینه:
کد پی‌اچ‌پی:
insert into `tbl_namevalues('val1','val2',....);
insert into `tbl_name` (`somefield1`,`somefield2`) values('valForsomefield1','valForsomefield2',....); 
و
کد پی‌اچ‌پی:
LIMIT 1 
بی مورده!
و
کد پی‌اچ‌پی:
'id' 
اینو هم بای با ` بنویسید دوست عزیز!
امیدوارم با رعایت این اصول مشکلتون حل شه!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
امید جان
من کد ریپورتینگ رو تو صفحه ام گذاشتم اما هیچ اروری رو بهم نشون نداد
همه نوع های وارد کردن اطلاعات چه اپدیت چه اینزرت رو انجام دادم ولی جواب نگرفتم
توی قسمت phpadmin هم جایی رو ندیدم که بهم ارور بده
اگر مسیر خاصی داره ممنون میشم بهم ادرسش رو بگی

امید جان یک نکته ای هست من موقعه ای که این کد را وارد میکنم
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_query("insert into `jos_users` (`fish`) values('" $fish "'); "); 
اون شماره فیش وارد میشود اما در یک رکورد جدا و به صورت دوبار تکرار یعنی 2 تا رکورد تکراری و فقط شماره فیش وارد شده و نه یوزر و پس و ایمیل
و بعد از اون یک رکورد هست که همه اون اطلاعات رو داره یعنی پس و ایمیل و ... و فیش رو نداره ممنون میشم راهنمایی کنی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۹۰ شهریور ۰۳, ۱۰:۴۳ ب.ظ)hectoor نوشته: امید جان
من کد ریپورتینگ رو تو صفحه ام گذاشتم اما هیچ اروری رو بهم نشون نداد
همه نوع های وارد کردن اطلاعات چه اپدیت چه اینزرت رو انجام دادم ولی جواب نگرفتم
توی قسمت phpadmin هم جایی رو ندیدم که بهم ارور بده
اگر مسیر خاصی داره ممنون میشم بهم ادرسش رو بگی

امید جان یک نکته ای هست من موقعه ای که این کد را وارد میکنم
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_query("insert into `jos_users` (`fish`) values('" $fish "'); "); 
اون شماره فیش وارد میشود اما در یک رکورد جدا و به صورت دوبار تکرار یعنی 2 تا رکورد تکراری و فقط شماره فیش وارد شده و نه یوزر و پس و ایمیل
و بعد از اون یک رکورد هست که همه اون اطلاعات رو داره یعنی پس و ایمیل و ... و فیش رو نداره ممنون میشم راهنمایی کنی
خب دقیقا مشکل شما تو نوشتن کد اینزرتتونه،اینزرت میشه و خطایی نمیده،کاملا درست کار میکنه اسکریپت!!
منتها..
اسامی همه ی فیلدهاتو باید توی این اینتزرت بنویسی،در ثانی اگه میخوای فقط توی رکوردی که موجوده اضافه شه باید از کد آپدیت استفاده کنی.


اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان