/
  • روش جستجوی امن

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی روش جستجوی امن
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    Information روش جستجوی امن
    با سلام

    روش جستجوی عادی که از طریق like هست رو میدونم حالا میخوام بدونم امن ترین روش برای جستجو در بین اطلاعات دیتابیس چه روشی هست از چه توابعی میشه استفاده کرد برای کار کردن رشته توابع ریادی رو دیدم کدمشون بهتره ؟

    این تابع
    کد PHP:
    strpos() 
    به چه دردی میخوره؟ تا جایی که م نفهمیدم کار اصلیش اینه که محل کلمه مورد نظر رو تو جمله مشخص میکنه چیز بیشتری نداره؟

    میشه بگید کار اون هم چیه؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ بهمن ۵ ۰۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: روش جستجوی امن
    امن بودن توی کوئری ها همون بحث sql injection هست‌ که باید رعایت کنی. همه روشهایی که بلدی درست هستن و نمیشه گفت کدومش امن هست هر کدوم کاربرد خودش رو داره
    strpos هم‌ همون چیزی که خودت گفتی درسته. فقط توش دقت کن که وقتی که نتونته پیدا کنه مقدار false رو‌ بر می گردونه و وقتی که داخل یه شرط می خوای بگی که پیدا نشد به دلیل اینکه اگر در موقعیت 0 پیدا‌ شد اگر از == false استفاده‌ کنی اگه توی موقعیت 0 هم‌ پیدا بشه شرط true میشه‌ و باید حتما از ===false استفاده‌کنی‌ تا این مشکل پیش نیاد
    ۱۳۸۸ بهمن ۵ ۰۲:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,744
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4836 تشکر در 2204 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: روش جستجوی امن
    stristr بهتره. سرعتش هم بیشتره.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۱۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: روش جستجوی امن
    یوشا‌ فکر کنم سربازی روت تاثیر منفی گذاشته Big Grin
    این دو تا تابع که اصلا کارشون یکی نیست.
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۳:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,744
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4836 تشکر در 2204 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: روش جستجوی امن
    نقل قول: این دو تا تابع که اصلا کارشون یکی نیست.
    آره، ولی مگه نمی خواد ببینه که فلان چیز داخل رشته x هست یا نه؟
    خب strpos و stristr دوتاشون نیازشو رفع میکنه.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: روش جستجوی امن
    خب درسته همچین چیزی میخوام ولی like خب از دیتابیس اطلاعاتش رو میگیره درسته ؟ من این تابع کی استفاده کنم؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۵:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: روش جستجوی امن
    می گیره
    واسه وقتی هست که یه رشته داشته باشی
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۵:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,744
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4836 تشکر در 2204 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: روش جستجوی امن
    strpos یا... چه ربطی به like در SQL داره؟ Idea Huh
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۵:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: روش جستجوی امن
    هیچی Big Grin .
    ۱۳۸۸ بهمن ۹ ۰۷:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: روش جستجوی امن
    جستجو بعد از واکشی کردن اطلاعات از دیتابیس؟!
    یه مقداری غیر معقول نیست ؟
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۴ ۰۲:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS