• 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش آدرس دهی صحیح
#1
بچه ها این شکل آدرس دهی مشکل داره؟
یعنی مشکل که داره ولی از کجاست؟
من تو کدای Html همیشه این کد رو اکو میکردم، جواب میداد، ولی تو خود php چرا گیر میده؟

کد پی‌اچ‌پی:
$Path1=$_SERVER['HTTP_HOST'];
include_once(
"$Path1/ConnectDataBaseF.php"); 

کد:
Warning: include_once(/localhost/ConnectDataBaseF.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\TakNET\Manage\Factor\Class\Factor.php on line 4

کد:
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/localhost/ConnectDataBaseF.php' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp\www\TakNET\Manage\Factor\Class\Factor.php on line 4

البته گویا با DOCUMENT_ROOT درسته، منتهی نمیفهمم چرا با این مشکل داره، چون عین رشته ای که تو include ساخته میشه رو بزنیم تو آدرس بار فایل اجرا میشه...
بعدم تا حالا آدرس دهی با DOCUMENT_ROOT رو تو خود سرور امتحان نکردم، مشکلی که پیش نمیاد؟
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
include_once(/localhost/ConnectDataBaseF.php
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386 hidensoft
#3
(۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۵, ۰۲:۳۰ ق.ظ)Y.P.Y نوشته: include_once(/localhost/ConnectDataBaseF.php
خب این یعنی این دیگه:
کد پی‌اچ‌پی:
$Path1="/".$_SERVER['HTTP_HOST'];
include_once(
"$Path1/ConnectDataBaseF.php"); 
تست کردم جواب نداد...ConfusedSad
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
چرا اینجوریش میکنی داش حمید .
توی اولین بخش پروژهات یعنی روت پروژه ات اینو بذار
کد پی‌اچ‌پی:
define('MAINPATH',dirname(__FILE__)); 

بعداً اینجوری مثلاً ازش استفاده کن

کد پی‌اچ‌پی:
include_once MAINPATH.'/Connect.php'
  پاسخ
تشکر شده توسط : vejmad hamid_80386 ali786 sadra.rafatiniya ayoubsys
#5
رضا اونو تو چه فایلی بزارم؟
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
قاعدتا در ابتدای صفحات اصلی ای که در دایرکتوری ریشهء برنامهء شما هستن.
چون به این شکل مقدار ثابت تعریف شده برابر دایرکتوری شروع/ریشهء پروژهء شما و در دسترس تمامی فایلهایی که بعدا در هر کجا اینکلود میشن خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
خب یعنی باید اینو سشن کنم؟
یعنی تو index.php اجراش کنم و بعد MAINPATH رو سشن کنم؟
البته اجرا هم نشد، تا اینجا فقط همون DOCUMENT_ROOT جواب داده Sad
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
شما یک فایل ندارین که همیشه include بشه؟ مثل config.php یا common.php یا یه همچین چیزی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#9
نه، فقط منو هست که همیشه include میشه، این قضیه رو برای من بازش کنید Big Grin

راستی از MAINPATH پرینت گرفتم، آدرس رو با BackSlash نشون میداد
کد:
DirName: C:\wamp\www\TakNET\Manage\Factor\Class
بعد درسته که تهش از Slash استفاده کنیم؟
کد:
MAINPATH.'/Connect.php'

من واقعاً نمیفهمم چرا نباید خود HTTP_HOST جواب بده
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
ببنی حمید جان اول برنامه ات توی روت یه فایل config.php مگه نمیذاری برای اطلاعات دیتابیس و آدرسها و بقیه مسائل اونجا بذار دیگه .

یه سیستم مدیریت محتوا یا یه فریم ورک رو ببین
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان