/
  • روشی برای فهمیدن اینکه کاربر بارگزاری صفحه رو کنسل کرده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی روشی برای فهمیدن اینکه کاربر بارگزاری صفحه رو کنسل کرده
    نویسنده پیام
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #1
    روشی برای فهمیدن اینکه کاربر بارگزاری صفحه رو کنسل کرده
    فرض کنید ما یک اسکرسیپت داریم قرار یک سری محاسبات به صورت آنلاین آنجام بده و بعد از هر نتیجه اون رو در دیتابیس ذخیره کنه
    به طوری که به ظاهر ممکنه اسکریپت تو تکرار بیوفته

    مشکل بنده اینجاست میخواهم به هر دلیل که ارتباط کاربر قطع شد. یا روند اجرا اسکریپت رو کنسل کرد، به محض کنسل شدن محاساتی که انجام شده سریع ذخیره بشه

    لطافا راهنمایی سریع میخوام
    ممنون
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۸ ۱۰:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: روشی برای فهمیدن اینکه کاربر بارگزاری صفحه رو کنسل کرده
    خوب فکر کنم برای اینکار بهتر باشه از آیجکس استفاده کنید.
    ۱۳۸۸ تير ۳ ۰۹:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: روشی برای فهمیدن اینکه کاربر بارگزاری صفحه رو کنسل کرده
    ایجکس جواب گو نیست چون بحث دانلود فایل و فرستادن فایل به سمت کاربر و محاسبه پهنای باندی هست که استفاده کرده یا دانلود کرده
    ۱۳۸۸ تير ۳ ۱۰:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: روشی برای فهمیدن اینکه کاربر بارگزاری صفحه رو کنسل کرده
    درسته اما بعضی جاهاش بهتره از آیجکس استفاده بشه البته اگر میخوای web 2.0 طراحی کنی وگرنه با PHP خالی هم میشه.
    ۱۳۸۸ تير ۳ ۰۳:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS