/
  • رنگ بندی کدهای php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی رنگ بندی کدهای php
    نویسنده پیام
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,770
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1548 تشکر در 1013 ارسال )
    ارسال: #1
    رنگ بندی کدهای php
    سلام
    می خوام کدهایی که تو یه وبلاگ می زارم ، مثل کدهای داخل IDE رنگارنگ باشه.
    چی کار کنم؟

    مثلا همین سایت چطور این کارو می کنه؟

    گشتم ولی کلاسی چیزی برا این کار پیدا نکردم.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۶ ۱۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: رنگ بندی کدهای php
    http://qbnz.com/highlighter/

    syntax highlighter for php رو سرچ کن . کلاس هایی براش وجود داره و برای CMS های مختلف هم نوشته شده .
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۶ ۰۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    Y.P.Y آنلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,737
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 101
    تشکرها : 2175
    ( 4829 تشکر در 2200 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: رنگ بندی کدهای php
    http://www.google.com/search?hl=en&q=php...PHP+syntax
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۶ ۰۷:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 280
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: رنگ بندی کدهای php
    من برای ورد پرس استفاده می کنم .
    اسمش wp-syntax هست اگه اشتباه نکنم
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۷ ۱۱:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,770
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1548 تشکر در 1013 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: رنگ بندی کدهای php
    آیا این که دادین جاوا اسکریپت هست و کلاینت ساید عمل می کنه؟
    چون یکیش رو دیدم که سرور ساید بود.
    من یه سبکش رو می خوام که کلاینت ساید باشه.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۷ ۰۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: رنگ بندی کدهای php
    سلام

    یه سر به این لینک ها بزن ! اما بازهم سرور ساید رو توصیه می کنم . خیلی بهتر و حرفه ای تر این کار رو میکنه ....Wink
    کد:
    http://jush.sourceforge.net/
    http://helene.muze.nl/
    http://codepress.sourceforge.net/
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۷ ۰۱:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y molana admin Sub-Zero af6900
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS