/
  • رمزي كردن اسكريپت آيا امكان داره؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی رمزي كردن اسكريپت آيا امكان داره؟
    نویسنده پیام
    mehdimalek آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 49
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 54
    ( 10 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    رمزي كردن اسكريپت آيا امكان داره؟
    با سلام خدمت اساتيد و دوستان سوال من اينه كه:
    فرض كه ما اسكريپتي رو با زبان جاوااسكريپت در فايلي مثلا file.js نوشتيم و در صفحات وب خودمون ازش استفاده مي كنيم! آيا امكان داره كه اين اسكريپت رو طوري رمز دارش كنيم كه كسي نتونه محتويات اونو بخونه. اينم بگم كه من 1 نرم افزار به اسم javascript scrambler رو امتحان كردم اما فقط تغييرات كمي توي فايل هاي htm و html ميده!
    واضحتر بگم اينه كه فرض ما فايل file.js فوق رو در يه هاست مخصوص فايل قرار داديم و از اون توي سايت يا وبلاگمون استفاده مي كنيم آيا امكان اين هست كه فقط سايت يا وبلاگ ما از اون استفاده كنه و اگه كسي غير از ما آدرس فايل رو توي سايتش استفاده كرد و يا با كدهاي php محتواي اون رو خوند . چيزي دستگيرش نشه!
    اگه يه آپلودر از نوع php خودمون نوشتيم آيا با دادن مجوز مي تونيم كاري كنيم كه غير از آدرس سايت ما اين فايل جاي ديگه اجرا نشه!
    شرمنده اگه زياد شد
    تشكر
    ۱۳۸۸ آذر ۲ ۰۶:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: رمزي كردن اسكريپت آيا امكان داره؟
    فکر نمیکنم بشه کاریش کرد. چون باید کل اسکریپت بیاد سمت مرورگر و اینم یعنی دست همه هست. فقط میشه کد رو ناخوانا کرد.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ آذر ۲ ۰۶:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdimalek zoghal
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: رمزي كردن اسكريپت آيا امكان داره؟
    شدن که میشه اما همین طور که رضا عزیز گفتند بايد اسکریپت به سمت مرورگر بیاد و ترجمه بشه پس به اصطلاح Decodable هست !

    امتحان كردن این برنامه هایی که میگم هم ضرر نداره :

    js packer
    js compressor
    htmlguardian

    و

    http://dean.edwards.name/packer/
    .
    http://javascriptcompressor.com/

    و

    google ...
    ۱۳۸۸ آذر ۲ ۱۱:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdimalek Alimokhlesi
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: رمزي كردن اسكريپت آيا امكان داره؟
    منظورم از ناخوانا شدن همین کاریه که js packer و امثال این ها میکنن که اصطلاحا code obfuscation خونده میشه.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ آذر ۳ ۱۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin Alimokhlesi
    mehdimalek آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 49
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 54
    ( 10 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: رمزي كردن اسكريپت آيا امكان داره؟
    ممنونم از جوابتون و نرمافزارهايي را هم كه جناب HiddeN فرمودند امتحان مي كنم
    باز هم مرسيSmile
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۹ ۱۰:۳۵ صبح، توسط mehdimalek.)
    ۱۳۸۸ آذر ۸ ۰۶:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS