/
  • رفرش خودکار

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی رفرش خودکار
    نویسنده پیام
    janbozorgi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    رفرش خودکار
    با سلام و خسته نباشید

    خواستم بدانم به چه شکلی میتوان یک صفحه را بطور خودکار هر چند ثانیه یکبار رفرش کرد. در ضمن حتی الامکان این رفرش طوری باشد که کاربر متوجه این امر نگردد.

    و اگر راه بهتری دوستان برای عدم این رفرش دارند ممنون میشوم مطرح بفرمایند (بنده میخواهم متنهای وارد شده در یک فایل را مدام بروی صفحه نمایش دهم یعنی با آمدن متن جدید آن متن بروی صفحه بطور خودکار نمایش داده شود).

    متشکرم
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۸ ۰۹:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: رفرش خودکار
    از تکنولوژی ای جکس (Ajax) استفاده کن.
    برای اطلاعات بیشتر :
    http://www.google.com/search?q=ajax+%DA%...=firefox-a
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۸ ۱۰:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: رفرش خودکار
    نه
    ایشون گفتن جوری رفرش کنم که کاربر نفهمه.

    اینطوری می تونه با ایجکس آپیدت کنه صفحه رو بدون رفرش که کاربر هم متوجه نشه
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۸ ۱۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    janbozorgi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: رفرش خودکار
    (۱۳۸۷ اسفند ۱۸ ۱۰:۵۸ صبح)molana نوشته شده توسط:  از تکنولوژی ای جکس (Ajax) استفاده کن.
    برای اطلاعات بیشتر :
    http://www.google.com/search?q=ajax+%DA%...=firefox-a

    ممنون میشوم بیشتر راهنمایی بفرمایید تا مشکل برطرف شود
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۸ ۱۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: رفرش خودکار
    خوب به نظر من برای این کار از پایگاه داده استفاده کنی بهتر جواب می گیری
    یه مثال ساده برای ایجکس :
    http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۸ ۱۱:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: رفرش خودکار
    بايد از آي جكس استفاده كني.

    يك تابع رو ايجاد كن (توي جاوا اسكريپت) كه اطلاعات رو بتونه از سرور fetch كنه سپس براي اينكه اين تابع هر چند ثانيه اجرا بشه از تابع settimeout توي جاوا اسكريپت استفاده كن.
    5000 يعني 5 ثنيه يا 5000 ميلي ثانيه
    کد PHP:
    <script>
    settimeout("func1",5000);

    function 
    func1{
    // fetch from server with ajax
    }

    </script> 
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS