/
  • رفرش

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی رفرش
    نویسنده پیام
    troll آفلاین
    Technology
    **

    ارسال‌ها: 16
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ شهريور ۲۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 3 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    رفرش
    سلام دوستان
    در مورد اینکه صفحه هر 1 ثانیه رفرش بشه کمک می خواستم
    ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۱ ۱۰:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: رفرش
    So, Look This Wink
    کد:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head>
    <script type="text/javascript">
    var timer = null;
    function auto_reload()
    {
        window.location = 'this.htm';
    }
    </script>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Refresh</title>
    </head>
        
    <body onload="timer = setTimeout('auto_reload()',5000);">
    بارگزاری مجدد بعد از 5 ثانیه
    </body>

    </html>

    من اسم صفحه رو اینجا this.htm گذاشتم، دقت کنید
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ فروردين ۳۱ ۱۰:۳۴ عصر، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۱ ۱۰:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : troll
    pamenary آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 13
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ دي ۲۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 6 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: رفرش
    از این کد ساده می تونی استفاده کنی.
    کد PHP:
    <meta http-equiv="refresh" content="600" /> 
    این کد بالا هر 10 دقیقه یک بار صفحه را مجدد بارگذاری می کند
    برای یک ثانیه :
    کد PHP:
    <meta http-equiv="refresh" content="1" /> 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ فروردين ۳۱ ۱۱:۰۹ عصر، توسط pamenary.)
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۱ ۱۱:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386 cyletech Reza
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: رفرش
    کاملاً درسته،
    در واقع اگه نمیخوای قبل ریفرش حرکتی بزنی، این کد بهتره Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۱ ۱۱:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amch آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: رفرش
    سلام
    ميشه بگين من چطور مي تونم كاري كنم كه توي يك صفحه ، دائما اطلاعاتي از ديتا بيس گرفته بشه بدون اينكه صفحه رفرش بشه
    واسه چت مي خوام
    ممنون
    ۱۳۹۱ تير ۲۵ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: رفرش
    شما باید از ایجکس استفاده کنی که در هر چند ثانیه یه درخواست رو به یه صفحه PHP میفرسته و اون صفحه هم اطلاعات رو از دیتابیس میگیره و به صفحه شما میفرسته... (همه این کارها رو هم بدون ریفرش و پشت پرده انجام میده Wink)
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ تير ۲۵ ۰۳:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: رفرش
    نقل قول: شما باید از ایجکس استفاده کنی
    تلفظ صحیحش اینه، ای‌جکس (به ویکیپدیا انگلیسی مراجعه کن).
    ۱۳۹۱ تير ۲۵ ۰۴:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: رفرش
    تلفظ صحیحش اینه، ای‌جکس (به ویکیپدیا انگلیسی مراجعه کن).
    A-Jax
    حالا چه بنویسیم ایجکس یا ای جکس، ایجکس منم رو ی سکون داشت Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ تير ۲۵ ۰۵:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: رفرش
    نقل قول: تلفظ صحیحش اینه، ای‌جکس (به ویکیپدیا انگلیسی مراجعه کن).
    A-Jax
    حالا چه بنویسیم ایجکس یا ای جکس، ایجکس منم رو ی سکون داشت Wink
    برو حالتو میگیرما Big Grin بوس بوس. متن منم کپی نکن.
    ولی عجب ای‌جکس هم تکنولوژیه هاا. خیلی باهاش حال میکردم اوایل که یادش گرفتم. یادمه با محمد امین (oia) شروعش کردیم. چه دورانی داشتیم.
    ۱۳۹۱ تير ۲۵ ۰۵:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,026
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2719
    ( 2713 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: رفرش
    نقل قول: چه دورانی داشتیم.
    چه دورانی داشتید؟Big Grin

    ولی نه جداً چیز خوبیه ، مخصوصاً واسه چت روم
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ تير ۲۵ ۰۶:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS