/
  • رجوع به صفحه قبل

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی رجوع به صفحه قبل
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    رجوع به صفحه قبل
    سلام چه طوری می شه به وسیله php .به صفحه قبل برگشت و یه ارور رو چاپ کرد .
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ بهمن ۲ ۱۱:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: رجوع به صفحه قبل
    با redirectها امتحان کردین؟
    کد PHP:
    <?php
    header
    'Location:url' ) ;
    ?>
    ۱۳۸۷ بهمن ۲ ۱۱:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: رجوع به صفحه قبل
    کد PHP:
    <?php
    header
    ("location: ".$_SERVER['HTTP_REFERER']);
    ?>
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۳ ۱۰:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: رجوع به صفحه قبل
    درود و ممنون
    اما یه مشکلی هست چه جوری می شه اشکال رو در صفحه قبل چاپ کرد .مثلا به صفحه قبل بر گردیم و بنویسیم " نام کاربری را اشتباه وارد کرده اید"
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ بهمن ۳ ۰۵:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: رجوع به صفحه قبل
    خوب شما بعد اینکه چک می کنید که نام کاربری درست هست یا نیست، اگه درست بود که می فرستینش به صفحه ی مورد نظر.
    اگر غلط بود می فرستی به صفحه login.php با یه متغیر به روش GET_$ به این صورت:
    کد PHP:
    if(auth=true)
    {
    header("location: home.php");
    }
    else
    {
    header("location: login.php?username=false");


    و در صفحه login هم می نویسی:
    کد PHP:
    if(isset($_GET['username']))
    {
    echo 
    'نام کاربری اشتباه می باشد. دوباره تلاش کنید';

    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۳ ۰۶:۲۲ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۳ ۰۵:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS