• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه های برای چک کردن خالی بودن فرم
#1
با سلام خدمت دوستان
چه راه هایی وجود داره که وقتی کاربر فرم مثلا ثبت نام رو میزنه
چک کنه که فیلد های خالی نباشند
تایع ای ، چیزی برای این موضوع هست؟
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۹۰ مرداد ۰۴, ۰۸:۵۲ ب.ظ)ata8 نوشته: با سلام خدمت دوستان
چه راه هایی وجود داره که وقتی کاربر فرم مثلا ثبت نام رو میزنه
چک کنه که فیلد های خالی نباشند
تایع ای ، چیزی برای این موضوع هست؟
ممنون

می تونی برای هر کدوم از فیلد ها که خواستی شرط بزاری و چک کنی که آیا NULL هس یا نه؟؟

برای مثال فرم زیر رو در نظر داشته باش. اگه فیلد اسم خالی باشه error میده :

صفحه ی index.php

کد پی‌اچ‌پی:
<html>
    <
body>
        <
form name="send" action="action.php" method="post">
            <
p>Enter Your Name:</p>
            <
input type="text" name="name" />
            <
input type="submit" name="submit" value="Check" />
        </
form>
    </
body>
</
html

صفحه ی action.php

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
    $name 
$_POST['name'];
    
    if(
$name == '')
    {
        echo 
'Enter a name!';
    }
    else
    {
        echo 
'Successful!';    
    }
?>
W H A T E V E R   Sleepy 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
من ترجیح میدم اینطوری بنویسم:
کد پی‌اچ‌پی:
if( empty( $_POST['fullname'] ) ) {
//ERROR
}
else{
//OKAY

تازه ، شما پرسیدید چند راه وجود داره. خب مسلماً سمت کاربر هم میشه اینکارو انجام داد با جاوااسکریپت:
کد:
var myFullName = document.forms["form-name"]["fullname_field"].value;
if( myFullName == null || myFullName == "" ) {
//ERROR
alert( "Please fill the full name field" );
return false;
}
else {
//Everything is okay
alert( "hame chi roo berahe" );
return true;
}
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoudmanson
#4
ولی به نظر من باید در سمت کلاینت اینکار را بکنی نه در سمت سرور
این کار چند مزیت دارد که مهم ترینشان سرعت بالا و کاهش ترافیک بی مورد سرور است
اصلا دلیلی ندارد از php برای اینکار استفاده کنیم وقتی جاوا اسکریپت براحتی اینکار را انجام می دهد
برو دنبال روش کلاینتی برای اینکار بگرد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۰ مرداد ۰۵, ۰۹:۳۳ ق.ظ)rezaweb نوشته: ولی به نظر من باید در سمت کلاینت اینکار را بکنی نه در سمت سرور
این کار چند مزیت دارد که مهم ترینشان سرعت بالا و کاهش ترافیک بی مورد سرور است
اصلا دلیلی ندارد از php برای اینکار استفاده کنیم وقتی جاوا اسکریپت براحتی اینکار را انجام می دهد
برو دنبال روش کلاینتی برای اینکار بگرد

البته هم بدی کلاینت اینه که خیلی راحت می شه دورش زد!
  پاسخ
تشکر شده توسط : Na3r
#6
اولا خیلی ممنون از دوستان بابت راهنمایی که کردن
روش هایی که شما گفتید خیلی خوب کاربردی هستش اما اگه بخوام تمام فیلدها رو چک کنم خب کلی باید کد نوشت (مخصوصا اگه فیلدها هم زیاد بشن) اون موقع چیکار کنم

(۱۳۹۰ مرداد ۰۵, ۰۹:۳۳ ق.ظ)rezaweb نوشته: ولی به نظر من باید در سمت کلاینت اینکار را بکنی نه در سمت سرور
این کار چند مزیت دارد که مهم ترینشان سرعت بالا و کاهش ترافیک بی مورد سرور است
اصلا دلیلی ندارد از php برای اینکار استفاده کنیم وقتی جاوا اسکریپت براحتی اینکار را انجام می دهد
برو دنبال روش کلاینتی برای اینکار بگرد

من به شخصه دلیلم برای اینکه سمت سرور ولیدشن می خوام بنویسم اینه که مواقع بسیار زیادی هست که جاوااسکرپیت کاربر غیر فعال هستش در چنین مواقعی اطلاعات غلطی وارد دیتابیس می تونند بشن

بازم ممنون از دوستان


  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:روش هایی که شما گفتید خیلی خوب کاربردی هستش اما اگه بخوام تمام فیلدها رو چک کنم خب کلی باید کد نوشت (مخصوصا اگه فیلدها هم زیاد بشن) اون موقع چیکار کنم
طبیعیه! برنامه که به خودی خود نوشته نمی شه!
مگه اینکه فریم ورکی وجود داشته باشه! وجود داره؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نه روی فریم ورک نیست
میخوام یه فرم ثبت نام بنویسم
به این مشکل برخوردم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نقل قول:من به شخصه دلیلم برای اینکه سمت سرور ولیدشن می خوام بنویسم اینه که مواقع بسیار زیادی هست که جاوااسکرپیت کاربر غیر فعال هستش در چنین مواقعی اطلاعات غلطی وارد دیتابیس می تونند بشن
دقیقاً این چیزیه که من میخواستم در جواب دوستی که گفت سمت کاربر بهتره بدم.
من خودم تو برنامه هام هرچقدر که بتونم کاربر رو هم سمت کاربر و هم سمت سرور محدود می کنم. دلیلشم همون امکان غیر فعال بودن جاوا اسکریپت کاربر هست.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
به قول شما:
99% نگرانی های ما مربوط به مسایلی است که هرگز اتفاق نمی افتد!
پس شاد باش

ما هم بخاطر این مطلب در سمت کلاینت بررسی فیلدها را انجام می دهیم!Big Grin
با اون یک درصد کاری نداریم!Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان