/
  • راه اندازی مجدد یک query

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راه اندازی مجدد یک query
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    راه اندازی مجدد یک query
    سلام دوستان،

    برای آپدیت ، ساختن و حذف یک query از PHP روشش رو بلدم اما برای راه اندازی مجددش نه!

    منظور کامل من: من یک کدی نوشتم که توش یک دکمه reset داره و میخوام وقتی که روش کلیک می کنم مقادیر داده شده به پایگاه داده مجدد 0 بشن!

    موفق باشید ... Smile
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۱۱:۱۶ عصر، توسط cyletech.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۹:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راه اندازی مجدد یک query
    منظورت از مقادیر داده شده به سیستم، مقادیر ذخیره شده در پایگاه داده ست؟؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۱۰:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راه اندازی مجدد یک query
    بله مولانا جان. حواسم نبود نخوندم ببینم چی نوشتم. شرمنده. اصلاح شد! . منظورم همونه که شما گفتین
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۱۱:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راه اندازی مجدد یک query
    خوب برای این کار قابلیت خاصی تو پی اچ پی نیست
    شما می تونید یه لینک بزارین و آی دی بخش مورد نظر رو ارسال کنید به یه صفحه و در اون صفحه آی دی رو بگیرید و کوئری رو ایجاد کنید و داده ها رو صفر کنید.
    بعد ریدایرکت کنید به صفحه قبلی
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۱۱:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : مسلم فلاح نیت
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS