/
  • راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    نویسنده پیام
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #1
    راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    با سلام
    به نظرتون بهترین راهکار برای بروزرسانی خودکار اسکریپت/CMS که دست چندین مشتریه چیه؟
    لطفا تجربیاتتون رو در اینجا به اشتراک بگذارید
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۰۱:۲۹ صبح، توسط Maysam.m.)
    ۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۰۱:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,791
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 105
    تشکرها : 2183
    ( 4874 تشکر در 2229 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    سوال خوبیه
    آپدیت خود اسکریپت و فایلها سادست، ولی وقتی پای دیتابیس میاد وسط کار کمی سخت میشه.
    من هیچوقت نتونستم یه سیستم self-update خوب بنویسم، حتی برای برنامه های desktop(شاید بخاطر وسواسم) و فقط notification داخلشون تعبیه می کردم...
    ولی چند تا نکته:
    خود PHP توابع زیادی برای دانلود و ftp داره، ولی درنهایت باید یه اسکریپت برای اجرای عملیات update بنویسی و بهمراه فایلهای patch ت به سمت مشتری بفرستی که اجراش کنه.
    البته از روش cdn/hosted library هم می تونی برای اسکریپت های سمت کلاینت استفاده کنی که معمولاً هم جواب میده

    ولی بعضی از چالش هایی که ممکنه باهاش روبرو بشی ایناست:
    پروفایل و نسخه بندی همه فایلها
    Cache بودن فایلهای قدیمی
    timeout شدن ارتباط با سرور update (یا در حین دانلود patch ها!)
    permission فایلهای قدیمی و write/exc فایلهای جدید
    و امثالش...
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۰۲:۳۶ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۰۲:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    من نرم افزار رو به صورت فایلهای چند بسته deb دراوردم Big Grin
    البته چون همه مشتری ها روی سرورهاشون ubuntu نصب هست این کار رو اینجوری هندل کردم.
    ولی برای اپدیت شدن علاوه بر چیزهایی که یوشا گفت. باید برای دیتابیس از migrate استفاده کنی. که اسکریپت های زیادی برای اینکار توی php هست.
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۰۳:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    راهکاری که دارم اینه که یه فایل آپدیت در برنامه باشه که چک کنه ببینه ورژن جدید وجود داره یا نه
    اگه وجود داشت فایل ها رو دانلود کنه و فایلهایی که باید حذف بشند رو حذف کنه و بعد اکسترکت کنه و در آخر اجرا کنه.
    اما اجرای فایل و تغییراتی که باید انجام بشه یه کمی سخته
    یه سری فایلها باید تغییر کنند یا حذف بشند که ممکنه سطح دسترسی فایلها اجازه این کار رو نده
    یه سری از جداول تغییر کردند که باید یه فایل sql براشون نوشته بشه و در سرور اجرا بشه که اجرای درست این هم خیلی مهمه
    چک کردن نسخه و ساخت آپدیت برای هر نسخه یا چند نسخه هم به نظرم به همین راحتی نیست.

    نقل قول: پروفایل و نسخه بندی همه فایلها
    مشکل ترین بخش فکر کنم این باشه Confused
    نقل قول: Cache بودن فایلهای قدیمی
    بیشتر توضیح میدید؟
    نقل قول: timeout شدن ارتباط با سرور update (یا در حین دانلود patch ها!)
    permission فایلهای قدیمی و write/exc فایلهای جدید
    برای حداقل رسوندن مشکلات این موارد چه راهکاری پیشنهاد میدید؟

    نقل قول: باید برای دیتابیس از migrate استفاده کنی
    وحید جان در مورد این migrate بیشتر توضیح میدی؟
    این migrate رو از لاراول یه آشناییتی باهاش دارم
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۱۰:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,492
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 665 تشکر در 503 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    راهی که بنده پیشنهاد می کنم استفاده از سیستم گیت است و به این صورت که یه فایل ورژن در مسیر برنامه دارید که آخرین نسخه را در خودش نگهداری می کند. برنامه را طوری می نویسید که هر چند وقت یه بار از طریق سیستم گیت روی مخزن remote را برای آخرین نسخه ارائه شده بررسی کند، اگر جدید تر وجود داشت بیاد و git pull کند.
    __________________________________________________________________________
    سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
    انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

    [تصویر:  ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
    ۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۱۰:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    (۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۱۰:۲۸ عصر)shgninc نوشته شده توسط:  راهی که بنده پیشنهاد می کنم استفاده از سیستم گیت است و به این صورت که یه فایل ورژن در مسیر برنامه دارید که آخرین نسخه را در خودش نگهداری می کند. برنامه را طوری می نویسید که هر چند وقت یه بار از طریق سیستم گیت روی مخزن remote را برای آخرین نسخه ارائه شده بررسی کند، اگر جدید تر وجود داشت بیاد و git pull کند.

    در این صورت باید یک repository شخصی ایجاد کنیم؟ به چه شکل فایل گیت را در بازه های زمانی مشخص فراخوانی کنیم؟ cronjob؟
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۴ شهريور ۲۷ ۰۷:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,492
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 665 تشکر در 503 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: راهکار بروزرسانی خودکار اسکریپت ها
    (۱۳۹۴ شهريور ۲۷ ۰۷:۰۵ عصر)Maysam.m نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۴ شهريور ۲۱ ۱۰:۲۸ عصر)shgninc نوشته شده توسط:  راهی که بنده پیشنهاد می کنم استفاده از سیستم گیت است و به این صورت که یه فایل ورژن در مسیر برنامه دارید که آخرین نسخه را در خودش نگهداری می کند. برنامه را طوری می نویسید که هر چند وقت یه بار از طریق سیستم گیت روی مخزن remote را برای آخرین نسخه ارائه شده بررسی کند، اگر جدید تر وجود داشت بیاد و git pull کند.
    در این صورت باید یک repository شخصی ایجاد کنیم؟ به چه شکل فایل گیت را در بازه های زمانی مشخص فراخوانی کنیم؟ cronjob؟
    ببینید اگر داخل کرونجاب تعریف کنید، یعنی می خواهید خودکار انجام شود که خیلی خطرناک است مگر شما همزمان یک هاست دیگه مشابه به هاست فعلی داشته باشید که تست های خود را روی آن انجام داده و بعد از اطمینان از صحت عملکرد تغییرات، آن ها را روی انشعاب master گیت push کنید.
    این راه به دلیل قابل پیش بینی نبودن تأثیرات تغییرات پیشنهاد نمی شود. بهتر این است که علاوه بر تست هایی که انجام می دهید به طور دستی عمل pull روی سرور را انجام داهید تا احینا اگر مشکل برخورد کردید در لحظه تشخیص و رفع نمایید. همچنین شنیده ام گه گیت این قابلیت را دارد که می توانید برایش تعریف کنید که قبل یا بعد از کامیت کاری انجام دهد. اگر این امکان را داشته باشد نیازی به کرپنجاب نخواهید داشت.
    __________________________________________________________________________
    سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
    انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

    [تصویر:  ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
    ۱۳۹۴ شهريور ۲۷ ۱۱:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS