• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهي براي اتصال به بانك اطلاعاتي در php
#1
سلام
من تازه دارم php ياد مي گيرم
مي تونيد بفرمائيد كه آيا نرم افزاري هست يا با همين دريم ويوور مي شه طوري با بانك اطلاعات mysql كار كرد كه به صورت ويزارد باشه يعني مثل همين بانك هاي ديگه در برنامه asp?
متشكرم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
همین دریم ویور این کار رو انجام می ده
ولی به نظر من بهتره که کوئری بنویسید
خیلی انعطاف رو بالا می بره و خوب به کدهاتون تسلط بیشتری دارید.
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal
#3
خب منم يه سوالي تقريبا" همين شكل دارم.اما من php رو در gedit در ردهت لينوكس مينويسم.
حالا چطوري بايد اطلاعاتي رو كه به بانك داديو استخراج كرد؟؟؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
http://php.net/manual/en/function.mysql-fetch-array.php
  پاسخ
تشکر شده توسط : admin HiddeN hidensoft


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان