/
  • راهنمایی واسه عضو گیری vip

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمایی واسه عضو گیری vip
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمایی واسه عضو گیری vip
    سلم دوستان عزیز

    من تو سایتم میخوام به صورت vip عضو گیری کنم ولی یه مشکلی تو آدرس دهی محصولات

    واسه کاربران vip داریم آدرس دهی رو جطوری بدم که کاربران عادی نتونند اون محصول رو دانلود

    کنند؟

    نیازمند تجربه شما هستم دوستانHeart
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۹:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Muhammad-Ali
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    باید توسط php کنترل بشه
    اینم یه مثال
    http://snipplr.com/view/205/download-file/
    ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۱:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj php M.J
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    (۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۱:۳۵ عصر)admin نوشته شده توسط:  باید توسط php کنترل بشه
    اینم یه مثال
    http://snipplr.com/view/205/download-file/

    ضمن تشکر از شما آقا وحید چند تا سوال در مورد اون کد داشتم:

    1- این کد قابلیت resume رو نداره؟

    2- فایلی که توسط این کد برای دانلود فرستاده میشه با نرم افزارهای دانلود میشه دانلود کرد؟

    3- اگه کاربر مسیر دانلود رو بر داره هر زمان که بخواد میتونه فایل رو دانلود کنه؟

    بازم از فعالیتهای شایانی که در این سایت انجام میدید از شما متشکرمBlush
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۳:۱۰ عصر، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۳:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    ببینید اگر بخوایید قابلیت resume داشته باشه باید با یه سری از هدرهای مخصوص کار کنی.
    به خاطر اینکه زیاد درگیر اینا نشی این رو ببین
    http://www.phpclasses.org/package/2221-P...pport.html
    ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۷:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    سلام دوستان

    یه سوال واسم پیش اومد اونم اینه که من دارم اطلاعاتم رو تو یه هاست دیگه آپلود میکنم ولی پایگاه دادم تو اون هاست نیست بلکه تو هاست اولی هستش حال واسه اینکه من بتونم authentication کنم که بفهمم کاربرم vip هست یا نه باید چیکار کنم؟
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۱۰:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    راه زیاد داره 2 دیتابیس جدا و سینک باهم
    یا
    ار هاست اول به هاست دوم کانکت بشی و بر عکس
    ...


    اما تو هموشون یک مشکل کوچیک پیدا میکنید. اونم انکه دانلود منجرها قالبا سشن و کوکی صاحبشون رو هندل نمی کنند. سر این موضوع کلی من اعضاب کشیدم تا سیستم پی سی فیلم رو اوکی کردم
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۱۰:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Muhammad-Ali
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    (۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۱۰:۰۲ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  راه زیاد داره 2 دیتابیس جدا و سینک باهم
    یا
    ار هاست اول به هاست دوم کانکت بشی و بر عکس
    ...


    اما تو هموشون یک مشکل کوچیک پیدا میکنید. اونم انکه دانلود منجرها قالبا سشن و کوکی صاحبشون رو هندل نمی کنند. سر این موضوع کلی من اعضاب کشیدم تا سیستم پی سی فیلم رو اوکی کردم

    خوب شما واسه دانلود منجرها چه کاری انجام دادید؟
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۱۰:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    راستی من دانلودم رو به صورت readfile میخوام بزارم دانلود منجر ها این صورت دانلود رو می شناسند؟
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۲:۲۱ عصر، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۲:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    بستگی داره شما بخواهید resume داشته باشه یا نه اگر با resume می خواهید نمی تونید از این تابع استفاده کنید
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۷:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: راهنمایی واسه عضو گیری vip
    (۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۷:۰۸ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  بستگی داره شما بخواهید resume داشته باشه یا نه اگر با resume می خواهید نمی تونید از این تابع استفاده کنید

    میخوام از کلاس سایت http://www.phpclasses.org استفاده کنم خود کلاسش امکان resume داره در مورد دانلود منحرها توضیحی ندادین!Undecided
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۱۱:۱۷ عصر، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۱۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS