/
  • راهنمایی در مورد eclipse

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمایی در مورد eclipse
    نویسنده پیام
    nice آفلاین
    رجبی
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمایی در مورد eclipse
    سلام من بعد از نصب
    lamp-server در اوبونتو
    php5-cli و php5-xdebug را نیز نصب کردم

    و eclipse را از سایت خودش دانلود و extract کردم در سیستم و در تنظیمات execute برای php
    آدرس php را usr/bin/php5 قرار دادم همچنین debuger ام x debuger تنظیم کردم ولی باز هم کد های php را debug نمیشه کرد؟؟

    چرا؟؟ Huh
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۱۲:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمایی در مورد eclipse
    سلام منم دیروز نصب کردم (روی ویندوز) ولی نمی دونم چه طور config کنم منظورم اینه که پوشه www رو چه طور بیارم تو برنامه تا راحت فایل هام رو باز کنم
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۰ ۱۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS