• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی در مورد دستوری با LIKE
#1
سلام دوستان من یک مشکل دارم در مورد استفاده از دستور لایک

من یک فیلد دارم توی جدم tbl1 با مقدار مثلا : محمد علی

و یک رشته با مقدار : علی45

حالا میخوام توی جدول سرچ کنم و این محمد علی برگرده! ولی این اتفاق نمیافته!!! کدم اینه :
کد پی‌اچ‌پی:
$query 'SELECT name FROM users WHERE userid = '.$userid.' AND name LIKE \''.$name.'%\''

ممنون میشم بگین چکار کنم؟
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اون userid که می نویسی درسته؟ یعنی یورزش 222 باشه و داخل نامش علی/محمدعلی؟
این دو تا رو امتحان کن:
کد:
$query = "SELECT `name` FROM `users` WHERE `userid` = '{$userid}' AND `name` LIKE '_{$name}';";

$query = "SELECT `name` FROM `users` WHERE `userid` = '{$userid}' AND `name` LIKE '%{$name}%';";
بعدم اینطوری بنویس تا مجبور نشی اسکیپ کاریو اسلش کاری کنی
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : M.J
#3
اره userid درسته
بازم خروجی خالی برمیگردونه!!! چیزی پیدا نمیکنه
چشم آخه عادت کردم به وصله پینهBig Grin
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کدپیج هارو بررسی کن ببین با کلیشن صحیح متصل شدی یا کلیشن تمام فیلدها رو utf8_unicode_ci انتخاب کن و از اتصال صحیح به دیتابیس مطمئن شو.
کدها مشکلی ندارن
  پاسخ
تشکر شده توسط : M.J
#5
من با utf8_persian_ci وصل میشم بنظرت فرقی داره؟؟ حالا تست میکنم
-------
تست کردم فرقی نداره!!! خالی بر میگردونه

ببینید کد مشکلی نداره بله من مثلا اگه علی خال رو توی کد بزارم خروجی بر میگرده ولی وقتی با عددی همراه بشه این اسم مثلا علی45 دیگه خروجی بر نمیگرده!!!!

آقا اصلا میگم راهی هست بشه با php این عدد رو از اسم جدا کرد؟؟ بیام تک تک بخونم رشته رو هرجا به عدد رسید حذفش کنم؟ یا تابعی چیزی آماده وجود دارهBig Grin
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
فکر کنم علی45 با علی 45 فرق داره (یه اسپیس اون وسط هست)
علی 45 بزن ببین میارتش؟
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نه من تمام راههای ممکن رو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نمیده!!!

اصلا نمیاره!!

php هم مثل c از کد برای حروف استفاده میکنه؟؟کد حروف بین چند و چنده؟
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان