/
  • راهنمایی در مورد جوین 2 جدول

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمایی در مورد جوین 2 جدول
    نویسنده پیام
    mehdiops آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ فروردين ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمایی در مورد جوین 2 جدول
    مشکل با کوئری
    2 تا جدول دارم میخوام خروجی بگیرم از جدول 2 بر اساس مقادیر جدول 1

    در دو جدول title موجود هست که به صورت کاراکتر مقادیر ثبت هست
    حالا 2 جدول رو چجوری جوین کنم؟که از جدول1 بتونم id مربوط به title رو بگیرم و در جدول دوم فیلتر کنم

    با این دستور هم دارم کل اطلاعات جدول دوم رو می بینم

    کد PHP:
    $where ="where status = 0"

    جدول 1
    id
    title

    جدول2
    id2
    status
    contact
    des1
    des2
    title
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمایی در مورد جوین 2 جدول
    فیلد title یا id کدومش در هردو جدول مقدارش مشترکه؟
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mehdiops آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ فروردين ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهنمایی در مورد جوین 2 جدول
    فیلد title در دو جدول یکی هست ولی کاراکتر فارسی ثبت میشه

    البته من میخوام در جدول دوم فیلد title رو فیلتر کنم ولی انگار نمیشه؟!!!

    مقادیرش هم از جدول اول ریخته میشه تو جدول دوم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۵۲ عصر، توسط mehdiops.)
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۱۲:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهنمایی در مورد جوین 2 جدول
    بهتر بود یه فیلد مشترک براساس id درس
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۰۱:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mehdiops آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ فروردين ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهنمایی در مورد جوین 2 جدول
    اره دقیقا مشکل همینه سیستم بسیار سنگینه بخوام ستون اضافه کنم باید کلا بریزو بپاش کنم
    اشتباه هم اینجاست که اون مقادیر داره فارسی ذخیره میشه

    الان هم نیاز دارم تنها اون جدول رو براساس اون مقادیر بازیابی کنم

    ""یه راهنمایی میشه مقادیر رو از طریق لیست آپشنی بگیرم و با استفاده از سرچ از اون ستون . اطاعلات کل جدولم رو فیلتر کنم""
    لطا نمونه کد بدین خیلی پیچیده شد!!!
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۰۱:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: راهنمایی در مورد جوین 2 جدول
    یه کد واست زدم که ظاهرا اینترنتم دچار مشکل شده بود ناقص اومد Dodgy

    کد:
    SELECT a.*,b.id FROM table1 a
    INNER JOIN table2 b ON b.title = a.title
    WHERE a.status = 0

    این یه جوین دوتاجدول براساس فیلد مشترک title ـه و براساس فیلد status فیلتر میکنه که میتونی به دلخواه گزینه هاش رو تغییر بدی
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۰۴:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS