/
  • راهنمایی در مورد ایجاد جدول در پایگاه داده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمایی در مورد ایجاد جدول در پایگاه داده
    نویسنده پیام
    mojtaba.sln آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 62
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ اسفند ۱۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 46
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمایی در مورد ایجاد جدول در پایگاه داده
    سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان...
    من یه cms خیلی ساده نوشتم که قرار درش هر کاربری که میاد عضو سایت می شه یه دیتابیس با همون یوزرنیمی که وارد کرده براش ساخته بشه...
    از کد زیر برای ساختن دیتابیس استفاده کردم :
    کد:
    $this->load->dbforge();
            $this->dbforge->create_database($username);

    اما وقتی کاربر مثلا یوزنیمی مثل mojtaba.mojtaba وارد می کنه ارور می ده و دیتابیس رو ایجاد نمی کنه ...
    اینم ارورش:
    [تصویر:  ri94q762uyro8ro0fgel.png]

    چطور باید این مشکل رو برطرف کنم؟؟؟
    در یوزرنیم اگر کاراکتر هایی مثل - یا . باشند این ارور رو می ده.

    پیشاپیش ممنون بایت کمک هاتونHeart
    __________________________________________________________________________
    تا یادگیری در حد کمال پیش خواهم رفت!
    Blush
    ۱۳۹۴ شهريور ۳ ۰۱:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمایی در مورد ایجاد جدول در پایگاه داده
    .سلام
    اسم دیتابیس رو بین ‍«`» بذار :
    کد PHP:
    CREATE DATABASE `mojtaba.mojtaba
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ شهريور ۳ ۰۹:۳۹ صبح، توسط mohammadhosain.)
    ۱۳۹۴ شهريور ۳ ۰۹:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtaba.sln
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,781
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهنمایی در مورد ایجاد جدول در پایگاه داده
    چون از نقطه . در نامگذاری دیتابیس نمی تونی استفاده کنی
    نقطه یک separator برای نام جدول و دیتابیس هستش. مثل SELECT * FROM myDatabase.myTable
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۴ شهريور ۳ ۱۱:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtaba.sln
    mojtaba.sln آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 62
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ اسفند ۱۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 46
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهنمایی در مورد ایجاد جدول در پایگاه داده
    (۱۳۹۴ شهريور ۳ ۰۹:۳۶ صبح)mohammadhosain نوشته شده توسط:  .سلام
    اسم دیتابیس رو بین ‍«`» بذار :
    کد PHP:
    CREATE DATABASE `mojtaba.mojtaba

    سلام و ممنون بابت پاسختون...
    اما بازم همون ارور رو می ده Huh


    نقل قول: چون از نقطه . در نامگذاری دیتابیس نمی تونی استفاده کنی
    نقطه یک separator برای نام جدول و دیتابیس هستش. مثل SELECT * FROM myDatabase.myTable

    وقتی از داخل خود phpmyadmin دیتابیس می سازم حتی اگه نقطه هم بذارم بین نام بازم کار می کنه و دیتابیس رو می سازه
    __________________________________________________________________________
    تا یادگیری در حد کمال پیش خواهم رفت!
    Blush
    ۱۳۹۴ شهريور ۳ ۱۲:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهنمایی در مورد ایجاد جدول در پایگاه داده
    (۱۳۹۴ شهريور ۳ ۱۲:۲۰ عصر)mojtaba.sln نوشته شده توسط:  سلام و ممنون بابت پاسختون...
    اما بازم همون ارور رو می ده Huh
    ورژن mysql چنده ؟ از ورژن 5.1.6 فکر کنم به همون روشی که گفتم می شه. من براساس لینک زیر بهت گفتم. خودم هم امتحان کردم کار کرد:
    http://stackoverflow.com/questions/77612...e-with-dot
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۴ شهريور ۳ ۰۲:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS