/
  • راهنمایی در فراخوانی از بانک ، خواند یک فیلد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمایی در فراخوانی از بانک ، خواند یک فیلد
    نویسنده پیام
    AliJen آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمایی در فراخوانی از بانک ، خواند یک فیلد
    سلام به همه عزیزان

    ممنون می شم دوستان در این مورد من رو راهنمایی کنید .

    من از طریقه کدهای زیر یه سری اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی در می یارم و نمایش می دهم ...


    کد PHP:
    include "config.php";

    $query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
    $select=mysql_query($query);
    while(
    $row=mysql_fetch_array($select))
    {
    echo 
    $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';


    برای مثلا خروجی می شود

    کد:
    hamid - 234567 -

    اما من می خواهم وقتی که این اطلاعات نمایش داده شد یه کوئری دیگر هم ران شود ...
    اما به این صورت که ... این کوئری یه فلید رو از همین رکورد که بالا نمایش داده شده بود رو آپدیت کنه ...
    کد PHP:
    $update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
    $update2=mysql_query($update);
    echo 
    $update2
    اما مشکل در بالا همین $USER هست ! من در اصل $row['title'] که در قسمت اول نمایش داده بودم رو می خوام ... یعنی همان HAMID
    می خواهم وقتی اطلاعات این رکورد نمایش داده شد بعد یه قسمت از این رکورد آپدیت شه که بشه مثلا sold که دیگر ...
    انگار به محصول بود فروخته شد رفت ! :ی

    در کل این کدی است که من استفاده پیاده کردم البته قسمت $user=$row['title']; مشکل داره ! یعنی هیچ اطلاعات نداره و در نتیجه آپدیت انجام نمی شود .


    کد PHP:
    <?php
    include "config.php";

    $query="SELECT * FROM link WHERE status='free' AND description='1' LIMIT 1";
    $select=mysql_query($query);
    while(
    $row=mysql_fetch_array($select))
    {
    echo 
    $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
    }  

    $user=$row['title'];

    $update="UPDATE `link` SET status='sold' WHERE title='$user' ";
    $update2=mysql_query($update);
    echo 
    $update2;

    ?>


    ممنون می شوم راهنمایی کنید که من چطوری این کار رو انجام بدهم .
    باتشکر
    ۱۳۹۱ مهر ۹ ۱۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    qaflanti آفلاین
    حسین پوربهرامی
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 27
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمایی در فراخوانی از بانک ، خواند یک فیلد
    کد PHP:
    while($row=mysql_fetch_array($select))
    {
    echo 
    $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
    }  
    $user=$row['title']; // "$row[]" aslan kharej az "while" ma'ni nadare ke bekhay bahash meghdardehi koni!

    //dorostesh ine:
    while($row=mysql_fetch_array($select))
    {
    echo 
    $row['title'].' - '.$row['url'].' - '.'<br>';
    $user=$row['title'];

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۱۱ ۰۷:۵۷ عصر، توسط qaflanti.)
    ۱۳۹۱ مهر ۱۱ ۰۷:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,510
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهنمایی در فراخوانی از بانک ، خواند یک فیلد
    در واقع شما وقتی از اون while میای بیرون، دیگه
    کد PHP:
    $row['title'
    وجود خارجی نداره
    محدوده شناسایی row$ مربوط به همون while هست دیگه
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۱ ۰۹:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS