• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای معماری سه لایه
#1
سلام به همه ی دوستان مهندس
می خوام برای یک پروژه مثل سیستم انتخاب واحد معماری سه لایه بنویسم از کجا باید شروع کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام

سوالت خیلی کلیه، جوابش هم کلیه:
اول PHP رو یاد بگیرید(+ HTML/CSS).
بعد انواع معماری ها و الگو ها.
بعد انتخاب نوع معماری.
بعد اهداف و نتایج کلی پروژه رو تعیین کنید
بعد نیازهای کاربران رو تعیین کنید.
بعد برنامه ریزی، اجرا، تست و پایان.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : shgninc
#3
خب من php , html , css بلدم و در مورد معماری سه لایه یه چیزایی میدونم Undecided ببینید درست فهمیدم این قضیه سه لایه رو Big Grin
قبلا لا سی شارپ یه برنامه سه لایه نوشتم ولی میخام بدونم کلا همینجوریه؟ یا نه.
لایه presentation که میشه طراحی ظاهر سایت
لایه middle میشه متد هایی که ازشون استفاده می کنیم
لایه database هم میشه ارتباط با پایگاه داده
درسته؟؟؟
بعد حتما این معماری با کلاس ها باید پیاده سازی بشه؟؟
و یه سوال دیگه اینکه این سه لایه باید تو فایل های جدا باشن درسته؟ مثلا لایه database رو میسازیم هر جا لازم بود include میکنیم ؟
Huh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
معماری سه لایه فکر کنم منظورتون MVC باشه
اینجوری presentation میشه مشابه view
middle , database میشه دو تا مدل !
این وسط هم برای ارتباط بین مدلها و بخش ویو یه لایه کنترلر نیاز هست
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:قبلا لا سی شارپ یه برنامه سه لایه نوشتم ولی میخام بدونم کلا همینجوریه؟ یا نه.

در تمام معماری ها ساختار ثابت و تعریف شده هست. مثلا وظیفه ی هر بخش چیه و چه عملی رو باید انجام بده و ... اما پیاده سازی متفاوته چون تمام برنامه نویسان طرز فکر یکسانی ندارن و هر کدومشون ایده ی خاص و الهامی متفاوت از پیاده سازی دارن.

نقل قول:بعد حتما این معماری با کلاس ها باید پیاده سازی بشه؟؟

اجباری وجود نداره، اما پیاده سازی با استفاده از کلاس ها کار شمارو اسان تر میکنه.

نقل قول:و یه سوال دیگه اینکه این سه لایه باید تو فایل های جدا باشن درسته؟ مثلا لایه database رو میسازیم هر جا لازم بود include میکنیم ؟

من یه قانون برای خودم گذاشتم(نمیدونم چقدر صحیحه). شما توی نرم افزارتون حق دارید تنها یک بار و در یک جای نرم افزار فایلی رو شامل کنید. توجه داشته باشید مکان شامل کردن فایل مهمه و نباید به ساختار معماری شما لطمه ای بزنه.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza kermaki shgninc
#6
خب بله همون طور که شما میگید همون MVC
و اگه قراره یک بار include بشه اونم موقعیه که تو قسمت controller باید model رو include کنیم درسته؟؟؟؟
حالا یه سوال دیگه برای استفاده از این معماری باید از فریم ورک استفاده کنیم حتما؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:خب بله همون طور که شما میگید همون MVC

الگوهای معماری سه لایه دیگری هم مثل CAV وجود دارن.

نقل قول:و اگه قراره یک بار include بشه اونم موقعیه که تو قسمت controller باید model رو include کنیم درسته؟؟؟؟

فرض کنید کلاس کمک کننده ای به نام validate داریم و همون طور که از نامش پیداست وظیفه ی اعتبار سنجی داده ها رو بر عهده داره، بهترین مکان برای شامل کردن این فایل با توجه به وظیفش کلاس اصلی model هست (نه تک تک مدل ها).

نقل قول:حالا یه سوال دیگه برای استفاده از این معماری باید از فریم ورک استفاده کنیم حتما؟؟؟

لطفا پنج صفحه ی اول این مقاله رو مطالعه کنید
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza kermaki shgninc


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان