/
  • راهنمایی برای زدن کوئری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمایی برای زدن کوئری
    نویسنده پیام
    farhadhp آنلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 154
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 2
    تشکرها : 99
    ( 72 تشکر در 49 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمایی برای زدن کوئری
    سلام سلام

    من یه جدول بصورت زیر
    کد PHP:
    ostan
    id 
    name
    tehran
    azerbaijan E
    alborz
    ... 
    دارم و یه جدول دیگه بصورت زیر
    کد PHP:
    city
    id 
    name parent
    tehran 1
    varamin 1
    tabriz 2
    marand 2
    -azar shahr 2
    karaj 
    الان میخام یه کویری بزنم (در چارچوب کدایگنایتر با کتابخانه db) که خروجی زیر رو داشته باشه.

    استان : تهران - شهر : تهران
    استان : تهران - شهر : ورامین
    استان : آذربایجان شرقی - شهر : تبریز
    استان : آذربایجان شرقی - شهر : مرند
    استان البرز - شهر : کرج
    ...

    میخام با یک کوئری همه سطرهای ostan و city رو داشته باشم البته متناسب با پرنتشون.
    با استفاده از join کوئری رو میزنم ولی در خروجی فقط برام سطرهای جدول ostan رو میده.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۲ ۱۰:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa آفلاین
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 941
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 50
    تشکرها : 653
    ( 627 تشکر در 454 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    سلام،
    چه کوئری میزنی؟ INNER JOIN اگه بزنی همینی که میخوای رو میاره
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۲:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadhp
    payam آفلاین
    پيام
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 285
    ( 49 تشکر در 28 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    کد:
    SELECT ostan.name as ostan, city.name as city FROM ostan LEFT JOIN city ON city.parent = ostan.id ORDER BY ostan.id
    اگر میخوای فقط اونایی که شهر دارن رو بیاره به INNER JOIN تغییر بده.
    __________________________________________________________________________
    طراحی و توسعه وب سایت و اپلیکیشن های تحت وب

    وب نویس
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۲:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadhp
    farhadhp آنلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 154
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 2
    تشکرها : 99
    ( 72 تشکر در 49 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    (۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۲:۰۶ صبح)Alaa نوشته شده توسط:  سلام،
    چه کوئری میزنی؟ INNER JOIN اگه بزنی همینی که میخوای رو میاره

    میزنم ولی فقط یک سطر رو بر میگردونه در حالی که من میخام همه سطرها رو بیاره.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۰:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,806
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 89
    تشکرها : 2086
    ( 4560 تشکر در 2086 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    کد:
    SELECT ostan.name as state, city.name as city
    FROM ostan
    LEFT JOIN city ON city.parent = ostan.id
    WHERE city.name IS NOT NULL AND city.name != '';

    [تصویر:  q0xd_untitled.png]

    بجای ostan بهتره بنویسی state و بجای parent بهتره بنویسی state_id
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۰۱:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadhp ayoubsys
    farhadhp آنلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 154
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 2
    تشکرها : 99
    ( 72 تشکر در 49 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    ممنون یوشا جان حل شد.

    نقل قول: بجای ostan بهتره بنویسی state و بجای parent بهتره بنویسی state_id
    بیسوادیه دیگه Big Grin

    تفاوت INNER JOIN و LEFT JOIN در چیه ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۰۱:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 2,919
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 115
    تشکرها : 2635
    ( 2534 تشکر در 1589 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    نقل قول: تفاوت INNER JOIN و LEFT JOIN در چیه ؟
    [تصویر:  VQ5XP.png]
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۶ فروردين ۳۰ ۰۲:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS