/
  • راهنمایی برای زدن کوئری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمایی برای زدن کوئری
    نویسنده پیام
    farhadhp آفلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 192
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 4
    تشکرها : 126
    ( 104 تشکر در 70 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمایی برای زدن کوئری
    سلام سلام

    من یه جدول بصورت زیر
    کد PHP:
    ostan
    id 
    name
    tehran
    azerbaijan E
    alborz
    ... 
    دارم و یه جدول دیگه بصورت زیر
    کد PHP:
    city
    id 
    name parent
    tehran 1
    varamin 1
    tabriz 2
    marand 2
    -azar shahr 2
    karaj 
    الان میخام یه کویری بزنم (در چارچوب کدایگنایتر با کتابخانه db) که خروجی زیر رو داشته باشه.

    استان : تهران - شهر : تهران
    استان : تهران - شهر : ورامین
    استان : آذربایجان شرقی - شهر : تبریز
    استان : آذربایجان شرقی - شهر : مرند
    استان البرز - شهر : کرج
    ...

    میخام با یک کوئری همه سطرهای ostan و city رو داشته باشم البته متناسب با پرنتشون.
    با استفاده از join کوئری رو میزنم ولی در خروجی فقط برام سطرهای جدول ostan رو میده.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۲ ۱۰:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa آفلاین
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 958
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 50
    تشکرها : 702
    ( 636 تشکر در 462 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    سلام،
    چه کوئری میزنی؟ INNER JOIN اگه بزنی همینی که میخوای رو میاره
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۲:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadhp
    payam آفلاین
    پيام
    ***

    ارسال‌ها: 81
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 294
    ( 57 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    کد:
    SELECT ostan.name as ostan, city.name as city FROM ostan LEFT JOIN city ON city.parent = ostan.id ORDER BY ostan.id
    اگر میخوای فقط اونایی که شهر دارن رو بیاره به INNER JOIN تغییر بده.
    __________________________________________________________________________
    طراحی و توسعه وب سایت و اپلیکیشن های تحت وب

    وب نویس
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۲:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadhp
    farhadhp آفلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 192
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 4
    تشکرها : 126
    ( 104 تشکر در 70 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    (۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۲:۰۶ صبح)Alaa نوشته شده توسط:  سلام،
    چه کوئری میزنی؟ INNER JOIN اگه بزنی همینی که میخوای رو میاره

    میزنم ولی فقط یک سطر رو بر میگردونه در حالی که من میخام همه سطرها رو بیاره.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۱۰:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,733
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 94
    تشکرها : 2122
    ( 4694 تشکر در 2144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    کد:
    SELECT ostan.name as state, city.name as city
    FROM ostan
    LEFT JOIN city ON city.parent = ostan.id
    WHERE city.name IS NOT NULL AND city.name != '';

    [تصویر:  q0xd_untitled.png]

    بجای ostan بهتره بنویسی state و بجای parent بهتره بنویسی state_id
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)

    یادمون نره اون روشنفکرانی که موقع اشغال افغانستان میگفتن حالا که آمریکا اومده چند سال دیگه افغانستان بهشت منطقه میشه...
    سلام بهشت منطقه!
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۰۱:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadhp ayoubsys
    farhadhp آفلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 192
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 4
    تشکرها : 126
    ( 104 تشکر در 70 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    ممنون یوشا جان حل شد.

    نقل قول: بجای ostan بهتره بنویسی state و بجای parent بهتره بنویسی state_id
    بیسوادیه دیگه Big Grin

    تفاوت INNER JOIN و LEFT JOIN در چیه ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ فروردين ۲۳ ۰۱:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 2,974
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 117
    تشکرها : 2688
    ( 2609 تشکر در 1631 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: راهنمایی برای زدن کوئری
    نقل قول: تفاوت INNER JOIN و LEFT JOIN در چیه ؟
    [تصویر:  VQ5XP.png]
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۶ فروردين ۳۰ ۰۲:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadhp
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS