• 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمائی در گزارش گیری
#1
سلام
توی گزارش گیری ها 1 قسمت دارم بنام نوع گزارش که کاربر می تونه انتخاب کنه (کاربر - اتوماتیک )
اگر نوع کاربر انتخاب بشه دقیقا اطلاعات موجود توی بانک رو نشون میده که خود کاربر وارد کرده و حالا اگه اتوماتیک انتخاب بشه قسمت هائی که نیاز به محاسبه داره خود برنامه حساب می کنه
مثلا گزارش موجودی صندوق - اگز از نوع اتوماتیک باشه برنامه میاد جمع کل و عملیات ریاضی دیگه رو انجام میده
بصورت پیش فرض هم نوع گزارش کاربر هست
بنظر شما اگر کاربر نوع اتوماتیک رو انتخاب کرد من واسه گزارش اتوماتیک چکار کنم ؟
از چه راهی استفاده کنم ؟
توی قسمت اتوماتیک می خوام خود گزارش نوع کاربر رو چاپ کنم بعد 1جای صفحه عملیات ریاضی رو که برنامه حساب میکنه چاپ کنم
در اصل 2 تا گزارش می خوام با هم باشن

نمونه کد گزارش گیری :

کد:
<table border="0" width="100%">
<tr>
<td align="center" bgcolor="#ECE9D8"><b>
<font face="Verdana" color="#003366">مشاهده</font></b></td>
<td align="center" bgcolor="#ECE9D8"><b>
<font face="Verdana" color="#003366">مربوط به تاریخ</font></b></td>
<td align="center" width="204" bgcolor="#ECE9D8"><b>
<font face="Verdana" color="#003366">ثبت کننده</font></b></td>
<td align="center" width="263" bgcolor="#ECE9D8"><b>
<font face="Verdana" color="#003366">تاریخ ثبت</font></b></td>
<td width="125" align="center" bgcolor="#ECE9D8"><b>
<font face="Verdana" color="#003366">ردیف</font></b></td>
</tr> <?php
while ($a = db_fetch_assoc($result)) {
?>
<tr>
<td align="center" bgcolor="#F6F6F6">
<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333">
<a href="reportamalkerd3.php?code=<?php echo ($a['code']); ?>">
<img border="0" src="img/correct.gif" width="16" height="16"></a></font></td>
<td align="center" bgcolor="#F6F6F6">
<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
echo($a['date']);
?></font></td>
<td align="center" width="204" bgcolor="#F6F6F6">
<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
echo($a['user']);
?></font></td>
<td align="center" width="263" bgcolor="#F6F6F6">
<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
echo($a['register']);
?></font></td>
<td width="125" align="center" bgcolor="#F6F6F6">
<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
echo($a['num']);
?></font></td>
</tr><?php } ?>
</table>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
جمع و تفريق هست ديگه. بستگي به منطق برنامه نويسي خودتون داره. كسي نمي تونه دقيق بگه بايد چيكار كني
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
میتونی مستقیما عملیات ریاضی رو تو بانک انجام بدی بعدش نشون بدی یا میتونی اطلاعات رو از بانک بخونی بعد روش عملیات ریاضی انجام بدی.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۸۸ فروردین ۲۰, ۰۳:۴۹ ب.ظ)scorpion نوشته: میتونی مستقیما عملیات ریاضی رو تو بانک انجام بدی بعدش نشون بدی

میشه در این مورد کمی توضیح بدین ممنون میشم
مثلا من می خوام به فیلد رو -- یا ++ کنم
If you good at something never do it fo free
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
دوست عزیز در زبان اسکیوال شما میتوانید محاسبات رو انجام دهید. مثال زیر رو ببینید

کد پی‌اچ‌پی:
select code,name,score,avg(score) as avg from student where code 1 group by code 

در اینجا معدل یک دانش آموز رو با لیست تموم نمره هاش بر می گردونه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
و اما در زمینه بهینه سازی هواستون به این توابع باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان