/
  • راهنمائی در گزارش گیری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 1
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهنمائی در گزارش گیری
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    راهنمائی در گزارش گیری
    سلام
    توی گزارش گیری ها 1 قسمت دارم بنام نوع گزارش که کاربر می تونه انتخاب کنه (کاربر - اتوماتیک )
    اگر نوع کاربر انتخاب بشه دقیقا اطلاعات موجود توی بانک رو نشون میده که خود کاربر وارد کرده و حالا اگه اتوماتیک انتخاب بشه قسمت هائی که نیاز به محاسبه داره خود برنامه حساب می کنه
    مثلا گزارش موجودی صندوق - اگز از نوع اتوماتیک باشه برنامه میاد جمع کل و عملیات ریاضی دیگه رو انجام میده
    بصورت پیش فرض هم نوع گزارش کاربر هست
    بنظر شما اگر کاربر نوع اتوماتیک رو انتخاب کرد من واسه گزارش اتوماتیک چکار کنم ؟
    از چه راهی استفاده کنم ؟
    توی قسمت اتوماتیک می خوام خود گزارش نوع کاربر رو چاپ کنم بعد 1جای صفحه عملیات ریاضی رو که برنامه حساب میکنه چاپ کنم
    در اصل 2 تا گزارش می خوام با هم باشن

    نمونه کد گزارش گیری :

    کد:
    <table border="0" width="100%">
    <tr>
    <td align="center" bgcolor="#ECE9D8"><b>
    <font face="Verdana" color="#003366">مشاهده</font></b></td>
    <td align="center" bgcolor="#ECE9D8"><b>
    <font face="Verdana" color="#003366">مربوط به تاریخ</font></b></td>
    <td align="center" width="204" bgcolor="#ECE9D8"><b>
    <font face="Verdana" color="#003366">ثبت کننده</font></b></td>
    <td align="center" width="263" bgcolor="#ECE9D8"><b>
    <font face="Verdana" color="#003366">تاریخ ثبت</font></b></td>
    <td width="125" align="center" bgcolor="#ECE9D8"><b>
    <font face="Verdana" color="#003366">ردیف</font></b></td>
    </tr> <?php
    while ($a = db_fetch_assoc($result)) {
    ?>
    <tr>
    <td align="center" bgcolor="#F6F6F6">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333">
    <a href="reportamalkerd3.php?code=<?php echo ($a['code']); ?>">
    <img border="0" src="img/correct.gif" width="16" height="16"></a></font></td>
    <td align="center" bgcolor="#F6F6F6">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
    echo($a['date']);
    ?></font></td>
    <td align="center" width="204" bgcolor="#F6F6F6">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
    echo($a['user']);
    ?></font></td>
    <td align="center" width="263" bgcolor="#F6F6F6">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
    echo($a['register']);
    ?></font></td>
    <td width="125" align="center" bgcolor="#F6F6F6">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#333333"><?php
    echo($a['num']);
    ?></font></td>
    </tr><?php } ?>
    </table>
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۸:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهنمائی در گزارش گیری
    جمع و تفريق هست ديگه. بستگي به منطق برنامه نويسي خودتون داره. كسي نمي تونه دقيق بگه بايد چيكار كني
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهنمائی در گزارش گیری
    میتونی مستقیما عملیات ریاضی رو تو بانک انجام بدی بعدش نشون بدی یا میتونی اطلاعات رو از بانک بخونی بعد روش عملیات ریاضی انجام بدی.
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۲:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    behrooz_heyhu آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 34
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 32
    ( 52 تشکر در 13 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهنمائی در گزارش گیری
    (۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۲:۴۹ عصر)scorpion نوشته شده توسط:  میتونی مستقیما عملیات ریاضی رو تو بانک انجام بدی بعدش نشون بدی

    میشه در این مورد کمی توضیح بدین ممنون میشم
    مثلا من می خوام به فیلد رو -- یا ++ کنم
    __________________________________________________________________________
    If you good at something never do it fo free
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۸ ۱۱:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهنمائی در گزارش گیری
    دوست عزیز در زبان اسکیوال شما میتوانید محاسبات رو انجام دهید. مثال زیر رو ببینید

    کد PHP:
    select code,name,score,avg(score) as avg from student where code 1 group by code 

    در اینجا معدل یک دانش آموز رو با لیست تموم نمره هاش بر می گردونه
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۸ ۰۵:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: راهنمائی در گزارش گیری
    و اما در زمینه بهینه سازی هواستون به این توابع باشه
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۹ ۰۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS