۱۳۸۸ مهر ۲۸, ۰۴:۳۹ ب.ظ
با سلام و عرض ادب
برای بخش دستهها یک تیبل درست کردم به اسم category و دستهها رو توی این تیبل ذخیره میکنم و مشکلی نیست. حالا میخوام لیست دستهها و زیر دستهها رو نمایش بدم و مشکلم سر نمایش زیر دستهها هست.
تیبل شامل فیلدهای زیر هست:
کدی که من خودم تونستم بنویسم اینه:
ولی ظاهر کد زیاد به دلم نمیشینه و فکر میکنم یا بهتره بگم مطمئنم از نظر اصول، سرعت، کفیت و دیگر مواردی که باید توی کد نویسی رعایت بشه، این کد زیاد خوب نباشه. مثلا اگر 40 تا دسته داشته باشیم توی کد بالا 40 بار به دیتابیس وصل میشه تا ببینه زیر دسته داره یانه و نمایش بده.
پ.ن. امیدوارم توی فروم درست تاپیک زده باشم، بنظرم این یک تکنیک هست برای همین توی فروم کدنویسی ارسال نکردم. اگر غیر از این هست از ادمین و مدیران محترم عذر میخوام.
از راهنمائی شما ممنونم
برای بخش دستهها یک تیبل درست کردم به اسم category و دستهها رو توی این تیبل ذخیره میکنم و مشکلی نیست. حالا میخوام لیست دستهها و زیر دستهها رو نمایش بدم و مشکلم سر نمایش زیر دستهها هست.
تیبل شامل فیلدهای زیر هست:
کد:
id // each category have a uniqe id
parentid // if the category is main => 0 or if the category is parent of main category => main category id
name // category name
... // other data for category like icon, slug & ...
کد پیاچپی:
$db->query('SELECT * FROM `category` WHERE parentid < 1');
$cn = $db->num_row();
while($row = $db->get_assoc()):
$main[] = $row;
endwhile;
for($i = 0; $i < $cn; $i++):
echo $main[$i]['name']."<br />";
$db->query('SELECT * FROM `category` WHERE `parentid` = "'.$main[$i]['id'].'"');
while($sub = $db->get_assoc()):
echo '-- '.$sub['name']."<br />";
endwhile;
endfor;
$db->free();
ولی ظاهر کد زیاد به دلم نمیشینه و فکر میکنم یا بهتره بگم مطمئنم از نظر اصول، سرعت، کفیت و دیگر مواردی که باید توی کد نویسی رعایت بشه، این کد زیاد خوب نباشه. مثلا اگر 40 تا دسته داشته باشیم توی کد بالا 40 بار به دیتابیس وصل میشه تا ببینه زیر دسته داره یانه و نمایش بده.

پ.ن. امیدوارم توی فروم درست تاپیک زده باشم، بنظرم این یک تکنیک هست برای همین توی فروم کدنویسی ارسال نکردم. اگر غیر از این هست از ادمین و مدیران محترم عذر میخوام.

از راهنمائی شما ممنونم