/
  • راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    نویسنده پیام
    phpveteran آفلاین
    رامين فرماني
    *******

    ارسال‌ها: 266
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۱۴
    اعتبار: 14
    تشکرها : 11
    ( 514 تشکر در 204 ارسال )
    ارسال: #1
    Video راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    http://code.google.com/speed/articles/op...g-php.html
    بدون شرح!
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۲۵ ۱۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Na3r
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    گوگل کد که برا ما بستست
    Forbidden
    Your client does not have permission to get URL /speed/articles/optimizing-php.html from this server.

    منم که هر چی دنبال پروکسی گشتم چیز بدردبخوری نیافتم
    پس راه حل باز کردنش بگو Wink

    ممنون
    ۱۳۸۸ تير ۲۵ ۱۱:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    phpveteran آفلاین
    رامين فرماني
    *******

    ارسال‌ها: 266
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۱۴
    اعتبار: 14
    تشکرها : 11
    ( 514 تشکر در 204 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    والا بنده تا ديروز راجب يك پروژه ارائه آزاد محتوي اينجا چيزي نوشتم همه توپيدن كه الانه كه بيان و اينجا رو چيز كنن ولي شما مي توني به من يه pm بدي تا برات لينك بزارم
    ضمنن يك توسعه دهنده اگر قرار باشه پشت اينجور پيلترها بمونه يه جاي كار ايراد داره ها يه فكر براي خودتون بردارين يكمي cURL ياد بگيرين
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۲۵ ۱۱:۵۴ عصر، توسط phpveteran.)
    ۱۳۸۸ تير ۲۵ ۱۱:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Na3r
    phpveteran آفلاین
    رامين فرماني
    *******

    ارسال‌ها: 266
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۱۴
    اعتبار: 14
    تشکرها : 11
    ( 514 تشکر در 204 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    جواب سوال دوم رو اينجا مي دم با cURL مي توني ملاق بزني بايپس كه چيزي نيست بهترين/انعطاف پذيرترين/قوي ترين و سريعترين كتابخانه عمومي براي php همين libcurl
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۲۶ ۱۲:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    رامین جان می شه در مورد اون مورد عجیب (!) جناب یاکوزا ما رو هم راهنمایی کنین؟؟؟؟Big Grin
    منم به (!) نیاز دارم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ تير ۲۶ ۱۰:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,749
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4840 تشکر در 2207 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    فقط یادتون باشه (!) رو در هاست/سرور خودتون نصب نکنید! هاست رایگان PHP پیدا کنید. Wink
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ تير ۲۶ ۱۱:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    phpveteran آفلاین
    رامين فرماني
    *******

    ارسال‌ها: 266
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۱۴
    اعتبار: 14
    تشکرها : 11
    ( 514 تشکر در 204 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: راهكارهاي گوگل براي بهبود Performance براي تازه كارها
    والا ببينين من خيلي نمي تونم براي نوشتن وقت بگذارم خصوصا كه اين تابستون مزخرف ترين تابستان دهه اخير برام خودم مي خواستم يه آموزش راجب به پروفايلينگ با Xdebug بنويسم cURL واقعا پيچيده نيست فكر مي كنم اگر فقط http://www.higherpass.com/php/tutorials/...-Servers/1 رو مطالعه كنين و يكمي خلاقيت و عبارات با قاعده رو هم تلفيق كنين باهاش كارتون كاملا راه مي افته ضمنا حتما مي دونين كه اگر افزونه libcurl رو سرورتون نصب نيست با
    کد PHP:
    <?php
    if (!extension_loaded('curl')) {
        if (
    strtoupper(substr(PHP_OS03)) === 'WIN') {
            
    dl('php_curl.dll');
        } else {
            
    dl('curl.so');
        }
    }
    ?>
    مشكل حل ميشه
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۲۶ ۱۱:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana oia php
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS