• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذخیره فرم داینامیک در DB
#1
سلام

من تازه php رو شروع کردم .
یه فرم داینامیک ( فرمی که قابلیت اضافه کردن فیلد دارد ) به کمک javascript درست کردم ... میخواستم بدونم چطوری میشه دیتاهای فرم داینامیک رو تو دیتابیس ذخیره کرد ...


فایل‌های پیوست
.zip   form.zip (اندازه 3.28 KB / تعداد دانلود: 7)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
یه راهش اینه فیلدها رو serialize کنی و توی یک فیلد مخصوص در دیتابیس ذخیره کنی.
http://php.net/manual/en/function.serialize.php
به این تابع بنظرم میشه آرایه اینا (شامل تمام فیلدها و مقادیر داینامیک شما) هم داد که سریالایز کنه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان