/
  • ذخیره عکس در پایگاه داده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ذخیره عکس در پایگاه داده
    نویسنده پیام
    firethumbs آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 13
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Question ذخیره عکس در پایگاه داده
    دوستان سلام
    چطور می تونم یه عکس را
    ۱- از کاربر دریافت و
    ۲- در پایگاه داده ذخیره کنم
    ۳- همان عکس را در صفحه ای دیگر از پایگاه داده بازیابی و نمایش دهم
    خیلی ممنونمBlush
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۷ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ذخیره عکس در پایگاه داده
    بسته به طول عکس مورد نظر باید یکی از Type های زیر رو برای
    ستون عکس مورد نظر برای ساخت جدول تعریف کنی
    TINYBLOB
    BLOB
    MEDIUMBLOB
    LONGBLOB


    بعد به وسیله یک فرم HTML عکس رو دریافت کن
    وقتی در فولدر TMP قرار گرفت
    به وسیله تابع fopen از داخل tmp
    بخونش
    و بعد مستقیم بریز داخل دیتابیس


    برای نمایش هم اول header زیر رو بفرست
    کد PHP:
    header('Content-Type: image/jpeg'); 

    بعد مستقیم اطلاعات عکس رو از دیتابیس بگیر و
    echo کن در صفحه
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۷ ۰۵:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS