• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذخیره سشن در پایگاه
#1
در این مورد در انجمن سرچ کردم ، اما موردی یافت نشد.
1.گفته شده که باید سشن در پایگاه یا فایل ذخیره بشه . علتش چیه؟ این کار چه امنیتی رو ایجاد میکنه ؟
2.وقتی سشن رو در پایگاه ذخیره کردیم ، بعد از بسته شدن مرورگر ، چطور سشن مربوطه رو از پایگاه حذف کنیم ؟
3.در این مورد اگر آموزش یا نمونه کدی هست ممنون میشم .
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
https://www.google.com/search?q=php+sess...channel=fs
http://www.devshed.com/c/a/PHP/Storing-P...-Database/
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#3
یه کلاسی هم من نوشته بودم شاید بدرت بخوره

http://forum.iranphp.org/Thread-%DA%A9%D...9%86%DA%AF
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#4
نقل قول:گفته شده که باید سشن در پایگاه یا فایل ذخیره بشه . علتش چیه؟ این کار چه امنیتی رو ایجاد میکنه ؟
بله این کار برای سیستم های فروش حیاتی است . چون ممکنه یوزر هنوز ثبت نام نکرده و کالا انتخاب کرده یا حتی توی انجمن ها دیدیم که یک صفحه را باز میکنیم بعد نیاز به ثبت نام داره و بعد از تمام شدن ثبت نام باید صفحه قبلی که یوزر باز کرده برشگردونیم. در کل کاربرد فراوان داره.
نقل قول:2.وقتی سشن رو در پایگاه ذخیره کردیم ، بعد از بسته شدن مرورگر ، چطور سشن مربوطه رو از پایگاه حذف کنیم ؟
در این خصوص کار های زیادی می تونید بکنید مثل استفاده از job corn ها که در بازه خاصی دیتابیس را چک کنن و...
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان