• 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذخیره تاریخ در پایگاه داده
#1
سلام
چطور میشه تاریخ هر روز رو تو پایگاه داده ذخیره کرد؟ که بعد بتونی ازش استفاده کنی.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
شما می تونی یا از corn job استفاده کنی یا یه برنامه بنویسی که زمان رو چک کنه برای زمان از jdf شمسی می تونی استفاده کنی فقط باید بری توی خود کد jdf عدادی که به فارسی هستش رو تغییر بدی به خارجی و بعد صفحه ای رو که نوشتی و تاریخ رو چک میکنه و کد های مربوط به بانک اطلاعاتی که همون تو قرار میگره رو می تونی به صفحه اول سایت که کاربرا وارد میشن یا صفحه ای که اول هست include کنی .
برای ذخیره تاریخ می تونی از نوع text در بانک اطلاعاتی استفاده کنی مورد ندارده برای جستوجو هم راحت
یا علی Rolleyes
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۲ بهمن ۲۲, ۰۴:۰۵ ب.ظ)game100 نوشته: شما می تونی یا از corn job استفاده کنی یا یه برنامه بنویسی که زمان رو چک کنه برای زمان از jdf شمسی می تونی استفاده کنی فقط باید بری توی خود کد jdf عدادی که به فارسی هستش رو تغییر بدی به خارجی و بعد صفحه ای رو که نوشتی و تاریخ رو چک میکنه و کد های مربوط به بانک اطلاعاتی که همون تو قرار میگره رو می تونی به صفحه اول سایت که کاربرا وارد میشن یا صفحه ای که اول هست include کنی .
برای ذخیره تاریخ می تونی از نوع text در بانک اطلاعاتی استفاده کنی مورد ندارده برای جستوجو هم راحت
یا علی Rolleyes

نمی خوام از corn job استفاده کنم.اگه ممکنه یه روش دیگه پیشنهاد کنید می خوام روز که از 12شب گذشت تاریخ هم عوض بشه از date استفاده میکنم نه تابع time().لطفا" راهنماییم کنید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
می خوای چی کار کنی دقیقا
بیشتر توضیح میدی ؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
می خوام یه کاربر عضو که وارد میشه با پس و یوزر و بره تو قسمت بازی سایت اونجا ده تا کلیک داره توی هر روز اگه 5تاش رو کلیک کرد ورفت و تاریخ عوض شد یعنی روز بعد رسید عددش برای کلیک کردن بشه ده تا نه 15 تا.یعنی تو پایگاه داده تاریخ و تعداد کلیکاش ذخیره بشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
خب باید چک کنی دیگه اگه اینجوریه؛ مثلا چهارتا فیلد بزاری (‌ ID - User_id - date - click_num )
برای کاربری که وارد سایت میشه؛ همون موقع ورود؛ اونجا یه چک بکنی که به ازای اون کاربر در این تاریخ؛ رکوردی تو دیتابیس هست یا نه ؟
اگه هست که می تونه بره کلیک کنه؛ اگه هم نیست که رکورد رو ایجاد کنه؛ با آی دی کاربر و تاریخ روز و عدد ۱۰ به عنوان تعداد کلیک؛
اینجوری هر کاریری که وارد میشه تعداد کلیک هاش معلومه؛ حتی اگه تو یه روز ۲۰ بار وارد شه .

بعد هم برای هر کیلیک یه درخواست میفرستی که از مقدار عدد فعلی یکی کم شه ...

اگه گنگ گفتم بگو بیشتر توضیح بدم؛ این به فکرم میرسه ... !
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
یعنی یه جدول دیگه بسازم که ورود کاربر وزمان ورود رو ذخیره کنه.یک کم بیشتر توضیح بدید.ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
یعنی یه جدول دیگه بسازم که ورود کاربر وزمان ورود رو ذخیره کنه.یک کم بیشتر توضیح بدید.ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
توضیح دادنش سخته یکم؛
شما یه جدول داری برای شمارش تعداد کیلیک ها؛ فیلدهاش میشه این :‌ ID‌, User_ID, date, Click_count

کاربر یوزر و پسورد رو میزنه؛‌ وارد سایت میشه؛ دو تا حالت پیش میاد اینجا :

۱. به ازای تاریخ روز و آی دی کاربر هیچ رکوردی توی جدول شمارش تعداد کیلیک ها وجود نداره ( یعنی این که این کاربر امروز دفعه اولی هست که لاگین کرده )
در این حالت یک رکورد جدید توی جدول ایجاد میکنیم؛ رکورد اینجوری میشه :
کد:
ID‌-> NULL
User_ID ->‌(ID‌ CURRENT‌ USER)
date -> Date()
Click_count -> 10
این رکوردی که ایجاد میکنیم که دیگه سوال نداره چرا؛ تاریخ روز رو میزاریم با آی دی کاربر و شماره ۱۰ برای تعداد کلیک های مجاز ( قیلد ID رو هم auto_increament در نظر گرفتم که خودش زیاد میشه )

۲ . به ازای تاریخ روز و آی دی کاربر یک رکورد ثبت شده قبلا ( یعنی این که کاربر دفغه دومی/سوم/چهارم/... که امروز لاگین کرده )
پس در این حالت دیگه نیازی نیست که رکورد جدیدی وارد جدول بشه .

خب تا اینجا کاربر وارد سایت شده و یک رکورد بهش اختصاص دادیم ( برای شمارش تعداد کیلیک هاش )
حالا کاربر وارد اونجایی میشه که قراره کیلیک کنه؛ وقتی کیلیک رو کرد؛ به ازای هر کیلیکش میگردیم رکورد امروزش رو تو جدول پیدا میکنیم و یکی از Click_count اون رکورد کم میکنیم ...

دیگه بهتر از این نمی تونم توضیح بدم ...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : sooren_66


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان