/
  • ذخیره تاریخ در دیتابیس

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ذخیره تاریخ در دیتابیس
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    ذخیره تاریخ در دیتابیس
    نمی دونم چرا هر کاری می کنم نمی تونم تاریخ رو در دیتابیس ذخیره کنم و فقط صفر ذخیره میشه .

    من اومدم نوع فیلد رو از نوع date دادم و توی php اومدم تاریخ جدید رو گرفتم و اون رو داخل بانک ذخیره کردم ولی به جای تاریخ فقط صفر ذخیره میشه .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۱۶ ۱۰:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    از کدوم تابع توی php استفاده می کنی؟
    ۱۳۸۸ تير ۱۶ ۱۱:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    چرا از timestamp استفاده نمی کنی؟
    بی درد سر؟؟؟!!!!
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ تير ۱۶ ۱۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    از تابع date به صورت زیر استفاده کردم .
    کد PHP:
    UPDATE `dfa`.`proSET `date` = '".date("n-j-Y")."' 


    مولانا جان میشه در مورد این ورشی که گفتی توضیح بدی من چیزی پیدا نکردم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۱۶ ۱۲:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    با اجازه محمد
    یه فید int تعریف کن بعد با استفاده از تابع time تاریخ رو به صورت یک عدد که بهش میگن timestamp ذخیره کن
    ۱۳۸۸ تير ۱۶ ۰۳:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    با اجازه دوستان
    حسین عزیز نمی دونم من اشتباه دیدم یا ادیتور اشتباه کرده یا...
    استفاده از date فک کنم اینجوری درست تر باشه
    کد PHP:
    $query "UPDATE `dfa`.`pro` SET `date` = '".date('Y-m-i')."'"
    در مورد timestamp باید بگم ما چند نوع timestamp داریم که یکیش می شه int timestamp که از مزایای مهمش می تونه مقایسه سریعش باشه که بواسطه اینکه عدد هست این قابلیت رو داره ( از آموزه های وحید - آقا وحید کوچیکیم )

    -------
    امضا رو داری؟
    ۱۳۸۸ تير ۱۶ ۰۴:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    Big Grin امضات خیلی ضایع ست امینBig Grin

    ببین حسین جان اینطوری استفاده می شه:
    کد PHP:
    $query "UPDATE `dfa`.`pro` SET `date` = '".time()."'"

    و بعد اینطوری استفاده می شه:
    کد PHP:
    date ("Y-m-d H:i:s"$sqltimestamp); 

    به جای $sqltimestamp از پایگاه داده مقداری رو که ذخیره کردی می خونی
    همین
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۲:۱۹ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    امضا به این خوکشلی، چشه؟!!! Big Grin
    تازه دادم گوگل معنیش کنه!!!
    درضمن باید به صورت عدد ذخیره کنی نه رشته- شاید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۷:۱۵ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۵:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    ببخشید منم یه سوال دارم.اینجوی میشه تاریخ شمسی رو وارد کرد؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۷:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: ذخیره تاریخ در دیتابیس
    درمورده تاریخ شمسی تا مادامی که MySQL از این تاریخ شمسی پشتیبانی نکنه نمی تونی
    فقط باید تبدیل کنی...
    ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۷:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS