• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دو مشکل در htaccess
#1
با سلام خدمت دوستان
من دو مشکل دارم توی تنظیمات htaccess:
1 - مشکل اولم اینه که چطور باید کلمات فارسی رو پشتیبانی کنه؟
2 - urlم رو به شکلی در آوردم که:
کد پی‌اچ‌پی:
example.com/search/query
و به جای query می نویسی متن جست و جو رو و نتایج لیست می شن. اما فرم سرچ رو در هدر سایت گذاشتم و وقتی submit می کنه به این آدرس می ره:
کد پی‌اچ‌پی:
example.come/search/?q=someText 
یا هرجور دیگه که امتحان کردم و نشد و این که لطف کنید کمک کنید که باید چی کار کنم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام
1- کد زیر را در فایل .htaccess قرار بدید. تمامی ورودی ها به index.php منتقل میشن و با کلمات فارسی هم سازگارند
کد:
<IfModule mod_rewrite.c>
  RewriteEngine On
  RewriteBase /
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
  RewriteRule ^(.*)$ index.php?/$1 [L]
</IfModule>
2- برای این کار میتونید از جاوا اسکریپت استفاده کنید:
کد پی‌اچ‌پی:
<html>
<
head>
<
title>Search</title>
<
script type='text/javascript'>
function 
search()
{
    
location.href 'search/'+document.getElementById('search_query').value.replace(' ','+');
}
</
script>
</
head>
<
body>

<
h1>Search</h1>

<
form action='search.php' onsubmit='search(); return false;'>
    <
label for='query'>Search query:</label> <input type='text' name='words' id='search_query' /> <button type='submit'>Search</button>
</
form>

</
form>

</
body>
</
html

از جی کوئری هم میتونید استفاده کنید:
کد:
$('.search-form').submit(function (event) {
    var tag = $('#q').val();
    window.location='tag/'+tag;
    return false;
});
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
--------------------------
هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
  پاسخ
تشکر شده توسط : AlirezaHS
#3
برای دومی از این روشی که گفتید می شه استفاده کرد (jquery) اما اگه جاوااسکریپت فرد غیرفعال باشه کار نمی کنه فرمشHuh

برای قسمت یک هم می خوام ببینم کدوم قسمت کار فارسی سازی رو انجام میده؟
REQUEST_FILENAME؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۳ فروردین ۱۹, ۱۱:۲۷ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: برای دومی از این روشی که گفتید می شه استفاده کرد (jquery) اما اگه جاوااسکریپت فرد غیرفعال باشه کار نمی کنه فرمشHuh

برای قسمت یک هم می خوام ببینم کدوم قسمت کار فارسی سازی رو انجام میده؟
REQUEST_FILENAME؟؟؟؟

درصد غیرفعال بودن جاوااسکریپت خیلی کمه و در حد ناچیزه و کسی که جاوااسکریپتش غیرفعاله همون بهتر که سرچ نکنه!! Big Grin
اما میتونی یه رول تو فایل .htaccess بنویسی که آدرس خاصی مثل:
mysite.ir?search=value
ریداریکت کنه به یه آدرس دیگه
mysite.ir/search/value
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
--------------------------
هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
  پاسخ
تشکر شده توسط : AlirezaHS
#5
(۱۳۹۳ فروردین ۲۵, ۰۵:۲۸ ب.ظ)Maysam.m نوشته:
(۱۳۹۳ فروردین ۱۹, ۱۱:۲۷ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: برای دومی از این روشی که گفتید می شه استفاده کرد (jquery) اما اگه جاوااسکریپت فرد غیرفعال باشه کار نمی کنه فرمشHuh

برای قسمت یک هم می خوام ببینم کدوم قسمت کار فارسی سازی رو انجام میده؟
REQUEST_FILENAME؟؟؟؟

درصد غیرفعال بودن جاوااسکریپت خیلی کمه و در حد ناچیزه و کسی که جاوااسکریپتش غیرفعاله همون بهتر که سرچ نکنه!! Big Grin
اما میتونی یه رول تو فایل .htaccess بنویسی که آدرس خاصی مثل:
mysite.ir?search=value
ریداریکت کنه به یه آدرس دیگه
mysite.ir/search/value

اره این خوبه
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان