• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دو تا مشکل ساده
#1
سلام
اول از همه برید و اون فایلی رو که براتون ضمیمه کردم و ببینید ...

1- مشکل اول من توی کد زیره:
کد:
.main {width:988px; background:#FFFFFF; border-left:1px solid #666666; border-right:1px solid #666666; border-bottom:1px solid #666666;}
توی IE سایز درست 988 پیکسل هست اما توی موزیلا 990 پیکسل!

2- به کد های زیر توجه کنید:
کد:
.left {float:left; width:178px; overflow:hidden; margin-left:5px;}
.right {float:right; width:178px; overflow:hidden; margin-right:5px;}
.post {width:603px; overflow:hidden;}
right و left منو های راست و چپ. post برای مطالب سایت و در وسط قرار داره. footer هم برای پایین قالب هست که توی فایل ها با فلش مشخص کردم.
اگر تصاویر رو دیده باشین متوجه میشید که من توی این دو تا مرورگر چه مشکلی دارم، حالا برای رفع این مشکل باید چی کار کرد؟

ممنون


فایل‌های پیوست
.zip   pic.zip (اندازه 104.39 KB / تعداد دانلود: 11)
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
برای مشکل اول فکر کنم رو صفحه zoom کردی که یه ctrl+0 مشکل رو حل می کنه .

برای مشکل دومت هم باید بعد از این سه تا div یه div اضافه کنی و خاصیت clear لون رو برابر both بزاری چون سه تا دیو شناور داری با این مشکل روبرو شدی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۸۹ تير ۲۲, ۱۲:۱۹ ق.ظ)php نوشته: برای مشکل اول فکر کنم رو صفحه zoom کردی که یه ctrl+0 مشکل رو حل می کنه .

من متوجه نشدم ربطش رو؟؟؟؟؟؟؟؟ Big Grin

دوست عزیز:
روش محاسبه ی paddnig و margin در IE و فایرفاکس متفاوته
فکر می کنم به خاطر این باشه

ضمن اینکه اگه درصدی کار کنید مشکلی نخواهید داشت
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal
#4
از Statement های HTML استفاده کنید...
http://www.positioniseverything.net/arti...-plus.html
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان