/
  • دو تا مشکل ساده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی دو تا مشکل ساده
    نویسنده پیام
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #1
    دو تا مشکل ساده
    سلام
    اول از همه برید و اون فایلی رو که براتون ضمیمه کردم و ببینید ...

    1- مشکل اول من توی کد زیره:
    کد:
    .main {width:988px; background:#FFFFFF; border-left:1px solid #666666; border-right:1px solid #666666; border-bottom:1px solid #666666;}
    توی IE سایز درست 988 پیکسل هست اما توی موزیلا 990 پیکسل!

    2- به کد های زیر توجه کنید:
    کد:
    .left {float:left; width:178px; overflow:hidden; margin-left:5px;}
    .right {float:right; width:178px; overflow:hidden; margin-right:5px;}
    .post {width:603px; overflow:hidden;}
    right و left منو های راست و چپ. post برای مطالب سایت و در وسط قرار داره. footer هم برای پایین قالب هست که توی فایل ها با فلش مشخص کردم.
    اگر تصاویر رو دیده باشین متوجه میشید که من توی این دو تا مرورگر چه مشکلی دارم، حالا برای رفع این مشکل باید چی کار کرد؟

    ممنون


    فایل‌(های) پیوست شده
    .zip  pic.zip (اندازه: 104.39 KB / تعداد دفعات دریافت: 11)
    ۱۳۸۹ تير ۲۱ ۰۶:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: دو تا مشکل ساده
    برای مشکل اول فکر کنم رو صفحه zoom کردی که یه ctrl+0 مشکل رو حل می کنه .

    برای مشکل دومت هم باید بعد از این سه تا div یه div اضافه کنی و خاصیت clear لون رو برابر both بزاری چون سه تا دیو شناور داری با این مشکل روبرو شدی
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۲۱ ۱۱:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: دو تا مشکل ساده
    (۱۳۸۹ تير ۲۱ ۱۱:۱۹ عصر)php نوشته شده توسط:  برای مشکل اول فکر کنم رو صفحه zoom کردی که یه ctrl+0 مشکل رو حل می کنه .

    من متوجه نشدم ربطش رو؟؟؟؟؟؟؟؟ Big Grin

    دوست عزیز:
    روش محاسبه ی paddnig و margin در IE و فایرفاکس متفاوته
    فکر می کنم به خاطر این باشه

    ضمن اینکه اگه درصدی کار کنید مشکلی نخواهید داشت
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ تير ۲۲ ۰۲:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,745
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4835 تشکر در 2203 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: دو تا مشکل ساده
    از Statement های HTML استفاده کنید...
    http://www.positioniseverything.net/arti...-plus.html
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۹ تير ۲۴ ۰۳:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS